שאלה(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה(:
    חסויה
    31/01/2009

שלום, יש לי עוד שאלה ,מקווה שתוכלו לענות לי עליה: יש לי מכשיר בבית בשם LEG MAGIC , סטפר(מן מדרגות כאלה,אני לא יודעת ממש את השם),ומשקוליות של 1 קילו. רציתי לדעת כמה זמן אני צריכה לעשות עליהם ספורט על מנת שיהיו תוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה(:

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

שי אלנקרי
    31/01/2009

נשמח לקבל פרטים נוספים אודותייך כמו: משקל, גובה, גיל, מצב בריאותי, ותק ומצב גופני וכמובן מטרה.
    לאחר שיהיו פרטים מדוייקים יותר אוכל לתת לך תשובה יותר מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

חסויה
    31/01/2009

אני בת 14.5 המשקל שלי 73.1 והגובה שלי 1.65. המטרה שלי זה 58 קילו. וכן יש לי מצב בריאותו טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי לכם (:

חסויה
    31/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות

שי אלנקרי
    31/01/2009

שלום חסויה,
    תוצאות ניתן לראות כבר בשבועות הראשונים של הפעילות הגופנית כל עוד זו מתבצעת בצורה נכונה. עלייך לשלב פעילות גופנית של 3 פעמים בשבוע כ 30 דקות בערך עם מכשיר הכושר ויחד ניתן לשלב מספר תרגילים ספציפיים לכל שאר הגוף עם המשקולות. את הפעילות הגופנית רצוי שתשלבי עם תזונה נכונה התסייע לך להוריד באחוזי השומן ובמשקל יחד עם אכילה מאוזנת ומסודרת. כדאי להתייעץ עם דיאטנית לצורך התאמת תפריט אישי. שיהיה בהצלחה בהמשך, אשמח לשמוע עידכונים בהמשך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו