אימונים עצימים ושרירים מכווצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים עצימים ושרירים מכווצים
    גלית אלוני
    01/02/2009

אשמח לדעת מה עליי לעשות בכדי למנוע התכווצויות שרירים שפוקדות אותי במהלך האימונים ולאחריהם, מלבד מתיחות, אותן אני עושה בין כה וכה, לפני ואחרי האימון. שבוע טוב. ותודה מראש למשיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי גלית

ענת פלדמן
    01/02/2009

כמה דברים שאולי יעזרו:
    1. אני בעד חימום דינמי לפני הפעילות ולא רק חימום סטטי (מתיחות) ובכלל, התחילי בהדרגה את האימון העצים על מנת להכין את הגוף לפעילות
    2. תזונה נכונה לפני האימון ואחריו. האם את אוכלת בננות? מחזוק באשלגן בגוף יבוא ידי ביטוי בכווץ שרירים. שלבי בננה בתזונה היומית שלך
    3. האם את רק בתחילת דרכך מבחינת האימונים? רוב הסיכויים הם שעם הזמן כשתהיי יותר בכושר לא תחושי כווץ שרירים כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף להמלצות על החימום וההדרגה

אילנית
    02/02/2009

במידה ואת מתאמנת תקופה ארוכה יחסית ואימונים עצימים, ממליצה לך ליטול תוסף מגנזיום בשם ANTI LEG CRAMPS שמכיל גם ויטמין B1 B6 ו E, התוסף הזה יספק לך את המחסור במגנזיום (שחסר לכל הספורטאים - כמעט). בננה אחת או שתיים לא תעזורנה לך למלא את מצבורי המגנזיום שחסרים לך. אני נוטלת את התוסף הזה בהמלצת תזונאי ספורט שהרכיב לי דיאטה שלמה שכוללת תוספים תזונתיים. אימונים מהנים. ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו