מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים וריצהגדי01/02/2009
שלום אני גדי בן 14 ואני לא בכושר ויש לי בטן שהייתי רוצה לשטח(ואפילו ליצור קוביות).אין לי גישה למשקולות או חדרי כושר.עכשיו.הבקשה שלי כזו:האם אתם יכולים לתת לי עצה באופן הבא: 1.כמה זמן לרוץ כל יום 2.כמה ואיזה תרגילים לעשות כל יום(פירוט) כדי להשיג את המטרות:שרירי ידיים ושאר הגופים מפותחים והרזיה וקבלת בטן שטוחה? ועוד שאלה אחרונה:אם אתמיד בריצה ובתרגילים שתמליצו לי,תוך כמה זמן אשיג את המטרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גדי
ענת פלדמן01/02/2009תן לנו עוד נתונים מלבד הגיל: גובה ? משקל? האם אתה מבקש גם לרזות? האם אתה בכושר או שרק מתחיל? האם יש לכם שיעורי התעמלות מסודרים בבית הספר - כמה פעמים בשבוע ומה אתם עושים שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הנה עוד פרטים
גדי01/02/2009גובה-משו בסביבות המטר שישים וארבע.משקל-64 ק"ג.אני מתחיל-כלומר אני לא עשיתי עד עכשיו כושר.אני רוצה לרזות ולחטב את גופי ולפתח שרירים,האם תוכלי לפרט כמה זמן לרוץ,אילו תרגילים לעשות וכמה חזרות וסטים כל תרגיל. ועל איזה שרירים כל תרגיל עובד?תודה רבה רבה רבה.אם תוכלי גם להגיד לי כמה זמן יקח לי לרזות ולהתחטב. אה ובקשר לבית הספר-יש לנו שני שיעורי ספורט אבל אנו לא עושים בהם משהו מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן01/02/2009עכשיו זה יותר ברור.
נתחיל מאוכל. כדאי להיות מודעים למה שאוכלים, בריאות, ללא ג'אנק, לשתות רק מים. גם על זה נוכל לדבר בהמשך כי זה קריטי לתהליך של ירידה במשקל וחיטוב.
ריצות: להתחיל בהדרגה, אפשר כחצי שעה ביום, (או לפחות 3 פעמים בשבוע), להתחיל בהדרגה זה אומר בזהירות, להתחיל מהליכה מהירה, לרוץ מעט, לחזור להליכה, עד שבהדרגה מאימון לאימון יגדל זמן הריצה על חשבון ההליכה
תרגילים: שכיבות סמיכה, (לחזה, זרועות, גם גב ובטן) כפיפות בטן, (לבטן, אלא מה?!) מכרעים, (לירכיים ולטוסיק) רצוי יום-כן יום - לא ועם מתיחות בסוף. ברור שיש עוד המון תרגילים אבל תתחיל עם זה, תתחזק, ואפשר לשלב עוד בהמשך. גם לגבי המינון זה תלוי: תתחיל מ - 20 שכיבות סמיכה ותראה אם זה קל לך. אם כן - עשה 30. אם זה קשה, אז לא. מה שנקרא "ניסוי וטעיה". רק אתה יודע בדיוק מה מתאים לך, כי אני הרי לא לידך.
עניין הזמן הוא אישי מאד. השקל פעם בשבוע ותעדכן אותנו על ההתקדמות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)