תעזרו לי..תרגילי חזה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי..תרגילי חזה..
    אמיר
    01/02/2009

שלום לכם: אני כבר מתאמן משהו כמו ארבעה חודשים ויש לי בעיה..כמעט בכל תרגילי החזה(פרפר,שכיבות שמיכה,)ובעיקר בתרגחך דחיקה כנהג מוט בשכיבה אני מרגיש כאב מאוד חזק בכתף הקדמית.אני מבציע את התרגילים בצורה נכונה,המאמן כך אמר לי. נסיתי לשנות את האזיה של במוט אך ללא תועלת...האם ייתכן כי הכתף הקדמית שלי חלשה יותר מהחזה ולכן אני מרגיש אותה יותר...כי יש לציין שכאשר אני מסיים את התרגיל אני רואה כי החזה שלי נהיה אדום..וזה סימן שהפעלתי אותו.. בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי..תרגילי חזה..

הוספת תגובה

• אמיר

ענת פלדמן
    01/02/2009

דרך הפורום אני לא ממש יכולה לדעת איך בדיוק אתה מבצע את התרגיל, ובאמת יכול להיות שאתה מבצע אותו נכון. אני רק יודעת שכשכואב - נחים. אפשר להוריד עצימות אבל אפשר ורצוי גם לנוח, לעשות תרגילים אחרים ולא להמשיך בכוח. בכאב הגוף שלך מאותת לך שמשהו לא בסדר, בדיקה אולי תוכל לומר בדיוק מה, ואם תנוח אולי אפילו אפשר יהיה לחסוך אותה.
    אני בעד לנוח, לרדת מהתרגיל הזה לשבוע, לחזור אליו בהדרגה. ספר לנו שעבר הכאב?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הכעיה הזאת כבר מאז שהתחלתי...

אמיר
    02/02/2009

להתאמן לפני ארבעה חודשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדרבה אמיר

ענת פלדמן
    02/02/2009

תבדוק את העניין יותר לעומק. רופא אמור לתת חוות דעת ועד אז - לנוח. אני בטוחה שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע אבל כאב מסוג זה (אם הוא לא כאב של שריר תפוס) מאותת על משהו וצריך לבדוק את זה. אל תזניח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו