מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי..תרגילי חזה..אמיר01/02/2009
שלום לכם: אני כבר מתאמן משהו כמו ארבעה חודשים ויש לי בעיה..כמעט בכל תרגילי החזה(פרפר,שכיבות שמיכה,)ובעיקר בתרגחך דחיקה כנהג מוט בשכיבה אני מרגיש כאב מאוד חזק בכתף הקדמית.אני מבציע את התרגילים בצורה נכונה,המאמן כך אמר לי. נסיתי לשנות את האזיה של במוט אך ללא תועלת...האם ייתכן כי הכתף הקדמית שלי חלשה יותר מהחזה ולכן אני מרגיש אותה יותר...כי יש לציין שכאשר אני מסיים את התרגיל אני רואה כי החזה שלי נהיה אדום..וזה סימן שהפעלתי אותו.. בבקשה תעזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ענת פלדמן01/02/2009דרך הפורום אני לא ממש יכולה לדעת איך בדיוק אתה מבצע את התרגיל, ובאמת יכול להיות שאתה מבצע אותו נכון. אני רק יודעת שכשכואב - נחים. אפשר להוריד עצימות אבל אפשר ורצוי גם לנוח, לעשות תרגילים אחרים ולא להמשיך בכוח. בכאב הגוף שלך מאותת לך שמשהו לא בסדר, בדיקה אולי תוכל לומר בדיוק מה, ואם תנוח אולי אפילו אפשר יהיה לחסוך אותה.
אני בעד לנוח, לרדת מהתרגיל הזה לשבוע, לחזור אליו בהדרגה. ספר לנו שעבר הכאב?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הכעיה הזאת כבר מאז שהתחלתי...
אמיר02/02/2009להתאמן לפני ארבעה חודשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדרבה אמיר
ענת פלדמן02/02/2009תבדוק את העניין יותר לעומק. רופא אמור לתת חוות דעת ועד אז - לנוח. אני בטוחה שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע אבל כאב מסוג זה (אם הוא לא כאב של שריר תפוס) מאותת על משהו וצריך לבדוק את זה. אל תזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)