מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רולרבליידסענבל02/02/2009
האם עדיף לעשות רולרבליידס מאשר הליכה או ריצה קלה? איך ייתכן לפי המחשבון שבודק כמות קלוריות (באינטרנט) שרולרבליידס מפחית יותר קלוריות מאשר הליכה או ריצה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה לתרגילי כוח
לאה02/02/2009ולא לריצה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-טעות בהודעה
לאה02/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבון
ענבל02/02/2009
בכלל כמה דברים פה נראים לא לא הגיוניים כמו נהיגה ברכב- שכל יום יוצא לי לנהוג 80 דק
יוצא שאני מורידה מזה 104 קל' אם אני לא טועה.... ממש לא נראה לי
אחרת הייתי נעלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכהVS רולרבליידס
שי אלנקרי02/02/2009היי ליאת,
ראשית כל כדאי לבחור בפעילות שממנה את נהנת ויוצאת מסופקת. הבחירה בפעילות שכזו תעזור לך לשמור על עקביות בפעילות ובכך גם לתוצאות. לגבי שריפת הקלוריות, זה משתנה מאחד לאחד ומשתנה בהתאם לעצימות והדפקים בזמן הפעילות. ככל שהדופק יהיה יותר גבוה כך ישרפו יותר קלוריות ולהפך. לגבי שריפת הקלוריות בנהיגה: הידעת שגם בזמן השינה את שורפת קלוריות? יש דבר שנקרא חילוף חומרים בסיסי, אצל אישה זה נע בין 1200 ל 1400 ואצל גבר סביב ה 1600. זה משתנה אצל כל אחד בהתאם למימדי גופו, גובהו, מסת השריר (המוסיפה לשריפת הקלוריות) ועוד פרמטרים נוספים. זאת אומרת גם אם את לא עושה כלום כל היום את עשוייה לשרוף מעל ל-1000 קלוריות בלי מאמץ! נשמע מעניין? את בטח שואלת איך לא מרזים מזה? אז המשוואה מאוד פשוטה נניח שקצב חילוף החומרים היומי שלך עומד על 1400 קלוריות (שרירים,מוח,לב ועוד אברים הדורשים אנרגיה) ברגע שאת מעוניינת לרדת במשקל עלייך להחסיר מהמשוואה, מתי שתרצי לשמור על המשקל הקיים עלייך לאכול בהתאם למשוואה ולבסוף אם תרצי (או לא תרצי) לעלות במשקל תצטרכי לאכול מעל ל 1400 קלוריות..פעילות גופנית מעלה את שריפת הקלוריות ובכך מסייעת לתהליך הירידה במשקל. על כל שאלה נוספת נשמח לעמוד לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)