כמה תרגילים אני צריך לעשות לכל שריר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה תרגילים אני צריך לעשות לכל שריר?
    משה
    02/02/2009

שי שלום!
    אני מתאמן ab
    3 פעמיים בשבוע

a- חזה כתפיים יד אחורית
    b- רגליים גב יד קדמי

השאלה שלי זה כמה תרגילים אני צריך לעשות לכל שריר??

הבנתי שסטים וחזרות צריך כל הזמן לגוון, נכון?? אז רק מה שנישאר לי זה כמה תרגילים לכל שריר...

נ.ב
    אני לא מתאמן מתחיל, והמטרה שלי זה ניפוח גדילה. ב3 פעמיים בשבוע....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משה

שי אלנקרי
    03/02/2009

שלום משה,
    חסרים פרטים נוספים כמו:גיל,משקל,גובה וותק בתכניות אימון וכו'..
    התשובה תהיה כללית:
    אם אינך מתאמן מתחיל ועם וותק בתכנית של למעלה מחצי שנה מומלץ:
    3-4 תרגילים לשרירי החזה (3 סטיםכל תרגיל), 3 תרגילי כתפיים (3 סטים כ"א) ו-2 תרגילי יד אחורית גם כן 3 סטים לכל תרגיל.
    בתכנית השניה תעשה כ-3-4 תרגילים לשרירי הרגליים כ 3סטים לכל תרגיל, 3-4 תרגילי גב(3 סטים כ"א) ו-2 תרגילי יד קידמית (3 סטים כ"א)
    זוהי תכנית כללית מידי, מומלץ שתיעזר במדריך הכושר שלך במועדון שבו אתה מתאמן לצורך התאמה אישית ובקרה אחר ביצוע התרגילים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

משה
    03/02/2009

גיל 22 , משקל 75, גובה 1.79, וותק שנה. תמיד לעשות 3 סטים?? למה לא לעשות 4 סטים לדוגמה?? ושי, אני רוצה תוכנית טובה לבטן, מה אתה מציע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

שי אלנקרי
    04/02/2009

התכנית שהבאתי לדוגמא הייתה כללית מידי והיא ניתנה לך רק לשם הבנה כללית. מספר הסטים הינו נתון משתנה ולא קבוע, למשל: אם אתה מבצע 4 תרגילים לשריר מסויים ו-3 סטים לכל תרגיל, תוכל לבצע 3 תרגילים של 4 סטים כל אחד במקום. ניתן ורצוי לשחק עם תכנית האימון.
    תוכל לקרוא את הכתבה של ענת שבה היא מציינת מספר תרגילי בטן נהדרים
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו