מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילי אירובילירן02/02/2009
שלום! אני מכירה הרבה סוגי ספורט וכבר יצא לי לנסות הרבה.. אך מעולם לא ניסיתי אירובי.. אולי רק בשיעורי ספורט קצת.... לא משו רציני.... הייתי רוצה בבקשה קצת מידע על האירובי, כמה זמן פעילות רצויה של אירובי אורכת בדרך כלל.... אילו תרגילים זה כולל.... האם עובדים עם מכשירים כמו בחדר כושר? כמה זמן בערך יקח לגוף להתחטב ולהתעצב על ידיי פעילות של אירובי פעם בשבוע? ועוד דבר.... כמעט תמיד אני רואה בנות שעושות אירובי, ויש להן גוף פצצה! מותניים צרות וגוף מעוצב בדיוק כמו שגוף של אישה צריך להראות.... אייזה סוג של ספורט מחטב ומעצב את הגוף הכי טוב? האם זה נכון שאירובי הוא הטוב מכולם? אשמח לתשובה בהקדם. תודה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לירן
ענת פלדמן03/02/2009ראיתי שיעלי ענתה לך ארוכות בפורום השכן שלנו. רציתי רק להוסיף שנדמה לי שהתכוונת לאירובי כתחום ריקוד/פעילות/ אימון,זהשהובא אלינו פחות או יותר בשנות השמונים של המאה הקודמת ומזוהה עם ג'ין פונדה. בתחילתו היה האירובי דאנס רובו ככולו קפיצות ניתורים מה שנקרא Hi Impact, הרבה לחץ על המפרקים והגב מה שהומר עם הזמן לאימון של Low impact אותן תנועות אבל ללא הניתורים. קלטות אירובי לא חסרות ואת יכולה להתרשם מסוג הריקוד הזה, בדרכ תנועות בסיסיות אבל תלוי מאד במי מעביר. ב"חוויות האירוביות" הרבות מספור בהן השתתפתי תמיד הובא משהו חדש חדיש ומחודש מארה"ב ששילב תנועות מתחומי ספורט שונים כמו קיק בוקסינג, פאנקי, אפילו ריקודי בטן.
ככלל מטרת האירובי היא שריפת שומנים ושיפור הכושר (האירובי מן הסתם) אבל כמעט תמיד בסיום שיעור שכזה ישולבו תרגילי כוח חיזוק וחיטוב לכל שרירי הגוף עם משקוליות גומיות כדורים ועוד. בשילוב עם מתיחות והרפיה בסוף את מקבלת שעה של פאן (בדרכ לא מרגישים איך הזמן טס) ויתרונות רבים מעבר. כמובן תלוי מי המדריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה :)
לירן04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)