בעיה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    מאי
    03/02/2009

אני בת 22 ושוקלת 55 על 1.62 יש לי בעיה שמציקה לי מאוד!!! הפנים שלי מאוד קטנות וצרות אבל מבנה גופי רחב יחסית..כשאני מגיעה למשקל 50 אז המבנה הרחב לא כל כך מורגש אבל מצד שני על המשקל שאני נמצאת בו עכשיו(55) המותניים שלי נראות קטסטרופה.. הבעיה שלי היא שאני פוחדת לרדת 5 קילו כי אם אני ארד אותם הפנים שלי יראו עוד יותר רזות ממה שהן עכשיו ואני ממש לא רוצה בזה.. מצד שני אני מאוד לא אוהבת את "השניצלים" במותניים..אני ממש לא יודעת מה לעשות..אם אני אמשיך לאכול כרגיל ויעשה ריצה של שעה 3 פעמים בשבוע..האם המותניים ירדו??ומה זה יעשה לי לפנים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• הדרך לא חשובה

אהרון
    03/02/2009

אם תורידי 5 קילו על ידי צמצום קלורית של התפריט או על ידי פעילות אירובית (ריצה), המותניים וגם הפנים ירזו. ההרזיה פרופורציונית ואין באפשרותינו להשפיע איפה נרזה ואיפה לא, וזה ללא קשר לשיטה בה ניצור מאזן אנרגיה שלילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאי

שי אלנקרי
    03/02/2009

שלום מאי,
    לצערנו אין לנו שליטה מאיפה ירד קודם ומאיפה יעלה. אין לנו שליטה על הפנים. כדאי לנסות לחזק ולמצק את האיזור על ידי תרגילים, בשילוב פעילות אירובי (ריצה של 45-60 דקות 3 פעמים בשבוע) בשילוב של תזונה נכונה, דלה בשומנים וכך תוכלי לרדת ולחטב את האיזור אך סביר להניח שגם פנייך ירזו (כפי שתיארת סיטואציות שכבר קרו בעבר). כדאי להשלים עם אחד משני המצבים ולקבל עצמך כמו שאת, סה"כ משקל 55 על גובה 1.62 זהו משקל תקין לגילך ולנתונייך.
    בהצלחה בהמשך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק כרגע

ענת פלדמן
    03/02/2009

עניתי לך משהו דומה בפורום השכן. אני מדגישה שוב את עניין ה"קבלה העצמית", התמקדי בטוב, העצימי אותו, כל השאר יקבל מימד אחר עם הזמן, טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן קראתי את מה שכתבת לי..תודה :)

מאי
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו