מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת 5-6 ארוחות קטנות ביוםנופר03/02/2009
היי ענת
אני חושבת על תפריט של שלוש ארחות עיקירות ביום,בוקר צהורים וערב מה את אומרת?
זה נשמע לי יותר עדיף
למרות שאני אוכלת 5-6 ארוחות קטנות ביום
וזה הולך ככה:
בוקר-חצי כוס ברנפלקס עם חצי כוס חלב ו6 שקדים
ביינים-בננה ויוגרט
צהורים-כוס פחממה+חזה עוף ירקות עם כפית שמן זית
ביינים-פרי(לפני הספורט בדרך כלל)
הארוחה אחרי אימון:שתי לחם קל ,80 גרם טונה במים, סלט ירקות עם מעט קוטג' 3 אחוז
אם את יכולה לסדר לי את זה או להוסיף ולשנות משהו שיהיה לי שלוש אורחות אני אשמח אם תוכלי לעזור לי
אבל משהו שיעזור לי גם עם תזמון האימוןאני מתאמנת בשעה 7 בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רצוי
ענת פלדמן03/02/2009מכל הבחינות רצוי להישאר עם 5-6 ארוחות ביום ולא להסתפק בשלוש. הגוון הוא בתוכן של ששת הארוחות ולא בשעות ובתדירות. מה שאת אוכלת נראה בסדר, כבר דיברנו על זה פעם, לא? האם ביקרת באתר שלי לקבל רעיונות לתפריטים נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את אומרת על כך ?
נופר03/02/2009אממ שלחתי פה לפני המון זמן כמה שאלות אבל המאת שזה לא היה קשור לשאלה שעכשיו שאלתי בכל מקרה אין לי בעיה עם ה6 הארוחות הענין הוא שלפעמים לא יוצא לי תמיד ליהות בבית כי אני עסוקה אז לפעמים אני לוקחת איתי איזה פרי או סנדוויץ מלחם קל שיוצא אבל לפעמים יש לי "יציאות סופנטניות" וזה כיאלו שאני מפסספת את האורחות ביינים(או שזה אפילו לפעמים טוב?) אני מפספסת ארוחות מצד אחד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בעד לפספס ארוחות
ענת פלדמן03/02/2009כי העיקרון הבסיסי הוא לשמור על פער של בין שעה וחצי לשלוש שעות בין כל ארוחה. מה שאת מתארת זה מצויין: פרי, כריך קל כארוחת ביניים. אני גם אומרת לאימהות שלפעמים שווה לנשנש 5 חתיכות במבה עם הילדים בפארק מאשר "לצום". כדאי שתמיד יהיה משהו בתיק במקרה שאת מוצאת את עצמך רחוקה מהמטבח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)