מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק במאמץ מוגבראייל03/02/2009
אני משתמש כבר חודשיים בפולאר ft80 שכולל מחשב לשיפור הכושר הגופני על פי תוכנית אימונים און ליין + פורום עם מאמן אישי כמעט, באתר פרסונל טריינר של פולאר. שאלתי היא מהוא הדופק המקסימלי שנמדד אצלכם בעת מאמץ ולמשך כמה זמן. אצלי לאור הגיל הדופק המקסימלי המומלץ הוא 173 אבל יש מיקרים בהם הדופק שלי עולה עד 186 ו 187 ... זה מצויין ביחס לתקופה שבה חזרתי לרכב אחרי שלוש שנות בליסה ולעיסה שבה גם מדדתי 206 .... אבל הואיל וכיום אני מסומן כ 39 בסימון האוו'ןאינדקס של פולאר (כלומר עוד מעט ואני אחשב כספורטאי טוב) מעניין אותי מהו הדופק המקסימלי אליו אתם מגיעים במאמץ רב, האם הוא הרבה מעבר לדופק המקסימאל המומלץ ? האם אתם צעולם לא עוברים את הדופק הזה ? א אתם עוברים לכמה זמן ה קורה (אצלי ה קורה לשניות ספורות וחוזר מידי מאמץ גדול ).. במאמר שקראתי באתר הומלץ שלו לעבור את ה 15 מעל לדופק המקסימלי ובמקרה שזה קורה להפחית את המאמץ בהדרגה ובהתמדה. אשמח לתשובות ולניעור הקומונה ... אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב
ענת פלדמן03/02/2009אישית ממש אין לי אינסנטיב לעלות מעל לדופק המקסימלי. אבל אני רואה אצל מתאמנים בעיקר בנים שבוחרים להתעלם מה"טבלאות" ולעלות מעל לדופק המקסימלי שלהם כי (ציטוט) "אחרת אני לא מרגיש שאני עובד". כל עוד אין היסטוריה במשפחה של סיפורי לב, זה פחות מפחיד אותי, אבל באימונים שלי לא עולים מעל לדופק המקסימלי כי לא מומלץ לקחת סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)