ארוחה לפני או אחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחה לפני או אחרי אימון
    ולדי
    04/02/2009

שלום, קורה לי לפעמים שיוצא לי לאכול בסמוך לאימון. אני נתקל בדילמה האם קודם לאכול ואז להיתאמן, או שמא לאכול אחרי האימון. אולי יהיה יותר פשוט אם תענו באיזה הפרש זמן סביב האימון אסור בשום אופן לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחה לפני או אחרי אימון

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    04/02/2009

אין וודאות מוחלטת. יש כאלו שיאכלו חצי שעה לפני אימון וזה יכביד עליהם ויש כאלו שיאכלו דקה לפני וזה לא יפריע להם יש כאלו שלא מסוגלים לאכול אחרי אימון ויש כאלו שמסיימים מורעבים. יש כאלו שיתעלפו אם לא יאכלו משהו לפני ויש כאלו שזה לא ממש משפיע עליהם.
    אני בעד כן לאכול משהו קטן, אישית לי זה יוצא הרבה פעמים שניה לפני אימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לפני פעילות

עופר קיס
    04/02/2009

אכילה כבדה לפני פעילות תכביד על הגוף לכן ניתן לאכול ארוחה מלאה עד 3 שעות לפני. באם לא יצא ניתן לאכול בננה 20 דקות לפני או פירות יבשים או שייק חלבון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

ולדי
    05/02/2009

תודה לשניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו