דחוף לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לי
    נופר
    05/02/2009

אני רוצה להתחיל לעשות אימון כוח בבוקר מה אפשר לאכול לפני ( קשה לי לאכול !) מה יקרה אם אני לא יאכל לפני ? לא יראו תוצאות חשוב לציין שכמובן אני אוכלת אחרי מדובר בכמה תרגילי פילאטיס וכפיפות בטן וטיפה משוקלות חופשיות בערך בסביבות חצי שעה אז לאחר מכן אני אוכלת טוסט עם גבינה צהבוה לייט או לפעמים 2 כפות ברנפלקס + יוגורט או פר' לחם קל + ביצה איך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף לי

הוספת תגובה

• ועוד משהו

נופר
    05/02/2009

זו אני מההודעות של קסניה אוקי הבנתי אותך , העיקר שלה יהיה נוח עם התפריט זה הכי חשוב (: חוץ מזה שאני מאוד נהנת לקרוא תשובות שלך יש לך ידע רבבבבבב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה שם יפה !

ענת פלדמן
    05/02/2009

סוף סוף אני יודעת מי את. :)) אז תודה !
    כדאי לאכול לפני האימון, אבל זה לא היסטרי, את יכולה לשתות מיץ טבעי למשל או משקה יוגורט או לאכול חצי בננה. לא חייבים ארוחת בוקר מפוצצת, מספיק משהו קטן. אני מודה שהרבה פעמים אני אוכלת אחרי האימונים כי גם אני לא מסוגלת לאכול בבוקר. זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו