מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלחץנופר06/02/2009
היי ענת אני חיבת לשתף אותך במשהו שממש מלחיץ אותי התפריט שלי מאוד מאוד מאוזן ! יש בו הכל מהכל אני ירשום לך גם בבוקר - 3 כפות קוואקר + חצי כוס חלב וכפית דבש ביינים - חטיף אנרגיה ..אבל בדרך כלל סנדוויץ מלחם קל עם גבינה \ קוטג' צהורים - כוס פחממה , חזה עוף , ירקות עם כפית שמן זית ביינים - פרי , יוגורט טבעי ביינים שוב - בננה ערב - 2 לחם קל , חביתה \ טונה , גבינה מעט , ירקות ו2-3 אגוזי מלך אני עושה אירובי 4 פעמים בשבוע פעמים ריצות פעמים קיקבוקס ובקושי היה לי ווסת השבוע ..אם בכלל :( קצצת לחוצה מזה האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל כדאי להרגע
ענת פלדמן06/02/2009גם אני בגילך כשאכלתי מאוזן ועשיתי המון ספורט הייתה תקופה כזו. מה עושים?
1. השתדלי ללכת לישון בשעה סבירה ולישון לפחות 8 שעות בלילה
2. הורידי לחודש הקרוב בעצימות האימון. למשל לעשות 3 פעמים או אם זה שיעור עם מדרגות לעשות על הנמוכה או להוריד עצימות בשיעור עצמו. לפעול אחרת
3. בעיקר בימים של אימון להקפיד על אוכל
לקראת המחזור הבא ננסה דמיון מודרך. נשימות, דמיון של זרימה, התנקות. אני לא חושבת שאת צריכה לראות רופא אבל דברי עם אמא שלך ואם את מודאגת שווה להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
נופר06/02/2009מצד אחד אני רגועה מצד שני אני בלחץ כי מצד אחד אני חושבת שהתפריט שלי מאוד מאוזן ובריא לא חסר בו כלום והוא בטח לא כזה דל הוא פשוט מאוזן , המכויות בו לא כאלה גדולות אבל אני רוצה לשמור על המשקל אני לא חושבת שיש צורך יותר הורדת אחוז שומן יבוא לי רק מהספורט בשום אופן לא יקצץ מהאוכל רואה תוצאות באיטיות וזה ישאר באמת לטווח ארוך אני ישנה מוקדם וגם מקפידה על אוכל לפני ואחרי לפני האימון שותה המון מים בקיצור, נחכה לחוד שהבא נראה מה יהיה.. בכל מקרה תודה רבה לך על היעוץ והעזרה,את כל כך מקסימה באכפתיות שלך אומנם זה רק פורום...אבל איתך זה מרגיש מעבר לזה (: ..וזה לכל מי ששואל פה שאלה מקבל שפע של ידע ממך ואכפתיות מקסימה ! שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו. תודה לך מתוקה
ענת פלדמן06/02/2009זה מקסים מצדך
אני רק מחדדת שהגוף שלך מאותת לך על משהו. אי הופעת המחזור מראה שמשהו צריך כנראה להשתנות. אז לא צריך להיות בלחץ אבל כן צריך להקשיב לסימן הזה. נסי כן להוריד עצימות באימונים, להמשיך לאכול נכון ומאוזן וספרי כאן שהכל בסדר.
שבת נפלאה ושוב תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נופר06/02/2009אני מאוד מקשיבה לגוף שלי 4 אימוני אירובי בשבוע אני לא חושבת שזה יותר מדי אני משלבת עם זה גם מעט תרגילים כמו כפיפות בטטן , קצת לירכים וכאלה ...... אולי משהו בתזונה לדעתך ? מה את אומרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדעת, זה כנראה שילוב
ענת פלדמן06/02/2009של השניים. אבל עם בריאות לא כדאי לשחק, ואם התחושות שלך אומרות שאת אוכלת מעט מידי (נופרי, 2-3 אגוזי מלך? תפרגני לעצמך קצת יותר :)) אז כדאי לשנות מעט. המטרה היא מחזור נורמלי בחודש הבא עם שמירה על המשקל והבריאות. אפשר לעשות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודדדדדדדדדה רבה רבה !!
נופר06/02/2009אני מעדיפה להוסיף מעט אוכל ולא להוריד באימונים אני עושה ספורט לא רק בשביל לשרוף קלוריות..זה סוג של התמכות זה עושה לי נורא כיף ומשחרר אותי אולי אני יוסיף 100 קלוריות מה למשל אפשר להוסיף במה להתמקד , חלבון , פחממה שומן ? מה את ההית ממליצה להוסיף על פי התפריט ? (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
נופר06/02/2009אני גם רוצה להגיד לך שאני רוצה גוף מחוטב כמה שיותר שואפת למשהו נורמלי כמובן כן ? למרות שעכשיו זה יפה מאוד 20 אחוז שומן אני רוצה עוד שתים אני מאוד רזה אך טיפה שומן מצטבר בבטן מאוד מאוד טיפה ! זה לא מפריע לי לדימוי או משהו אם נגדיר את זה ככה אבל יהיה יותר טוב בלי אז 100 קלוריות לא יודעת עד כמה זה קריטי זה אישי לכל אחד אבל ההיתי חיבת להגיד לך את זה שלא "יהרסו" התוצאות או משהו אני לא מרגישה שאני אוכלת מעט מדי , אבל אין לי בעיה להוסיף כל עוד זה קשור לבריאות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
נופר06/02/2009יש לי עוד התיעצות קטנה :) לפעמים אני מוסיפה לי תרגילים קצת אני יכתוב לך מה למשל אני ינסה להסביר אותם לידים : עם משוקלות כל משקולת 3 קילו , פעם ההיתי עושה ממש משהו אינטסי היום הורדתי במינון ואני עושה סט אחד 4 חזרות כל פעם 12- 10 , ולשריר הקדמי ולזרוע רגלים : לירכים מרימה את הרגל למעלה 20 X 3 עוד כמה תרגילי בטן ועוד קצת לרגלי זה לוקח לי חצי שעה בערך אני רוצה טיפה לחזק את הגוף לעשות מינימום 3 פעמים בשבוע איפה אפשר לדחוף אותם בסידור עם האירובי יום ראשון ושלישי הקיקסוקס ב8 וחצי אני מסימת ב9 וחצי ויום חמישי ושישי אני עושה ריצה פה בהליכון או בחוץ מה שמתחשק איפה אפשר להכניס אותם בלי שיווצר עומס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יכולה
ענת פלדמן07/02/2009להפריד לגמרי, למשל את האימון האנאירובי לעשות בבוקר או אחה"צ עם חימום דינאמי קל לפני. תראי איך זה מסתדר לך.
לגבי האוכל: שוב, אני לא תזונאית, יכול להיות שלאור העניין עם המחזור גם רופא צריך להציץ על התפריט הזה ולראות אותך באופן אישי. לא נראה לי ש 100 קלוריות יעשו את ההבדל, אינטואיטיבית אני הייתי מוסיפה יותר שומנים בריאים כמו טחינה, אבוקדו, שמן זית. אל תחשבי קלוריות, תחזבי בריאות.
כן כדאי לשנות משהו עד לחודש הבא, זה לא יסתדר מעצמו, הגוף מאותת לך על משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
נופר07/02/2009כמובן כמובן, הבריאות מעל הכל ! אניכן חושבת שהוספת 100 קל' יהיה משמעותי לי אם תפריט של 1200 קל' כי הגכוף שלי רגיל לכמות הזו כבר שנתים בכל מקרה זה לא משנה הכמות זה משנה מה אוכלת אז הוספתי שומנים ממוקות טובים מקווה שיהיה בסייייידר (: ושוב פעם - תודה תודה תודה מדהימהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ענת פלדמן07/02/2009מחכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נופר08/02/2009היי ענת רציתי רק לשאול שאלות אם יש לך מושג בהם החלטתי קודם כל לעבור בדיקות שגרתיות..בדיקת דם אחותי רופאה סינית היא אמרה שיכול להיות שיש לי חוסר דם ואולי אני ינטול ויטמנים אם צריך ידוע לך עם ויטמנים כמו ברזל ובי 12 מנפחים ממש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים זה רעיון נפלא
ענת פלדמן08/02/2009והם ממש לא מנפחים. זה יכול בהחלט לסדר את בעיית המחזור. אני בעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)