מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתקסניה09/02/2009
היי ענת. הייתי בפורום של תזונה נכונה, ומומחה ענה לי שהתפריט שלי לא מספיק לי. מה אני יכולה לעשות כדי להלעות קצת את הקקל בתרפיט אבל עדיין שאני אוכל להרזות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
קסניה09/02/2009אני עושה יום כן יום לא הליכה של שעה וחצי משולבת עם ריצה של דקה-2 דקות באמצע ההליכה. האם זה מספיק לי כדי שאני אוכל לרדת במשקל ולחטב את הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
נופר09/02/2009היי קסניה. אמרתי לך. מה שכתבתי זה בהחלט מספק וכמובן יוריד אותך(למרות שגם מה שכתבתי זה קצת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן09/02/2009נתחיל מהכושר: ההליכה והריצה מצויינות, לדעתי שעה וחצי זה מוגזם ומספיק שעה. מה שכן- לשם החיטוב כדאי להוסיף עוד תרגילי חיזוק מעבר. כפיפות בטן, שכיבות סמיכה. יש כאן ב BEOK כמה מאמרים שלי (עשי חיפוש "ענת פלדמן") עם תרגילים שאת יכולה לאמץ.
לגבי האוכל: אמרנו שזה רק לשבוע. רק לשבוע. אחכ את חוזרת לתפריט של 1400 קלוריות, ללא שוקולד כל השבוע למעט רק פעם אחת בשבוע ואז את ממשיכה. תפריט של 1000, 1200 קלוריות לשבוע אחד בלבד ייתן לך מוטיבציה (כי תראי תוצאות) ויכניס אותך לתלם. זה לא משהו שאני ממליצה באופן קבוע כי זה רחוק מלהיות דרך חיים בריאה ונכונה, וודאי ובוודאי בימים של ספורט.
תפריט של 1400 קלוריות את יכולה למצוא באתר שלי, חכי רגע, תראי אם יש תוצאות השבוע (באיזה יום את נשקלת?) ומשם נמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
נופר10/02/2009היי ענתוש..תוכלי להביא לי גם תפריט של 1400 קל' ? נכנסתי לאתר והיה כתוב יש עוד תפריטים בעוד אתר נכנסתי לשם וראיתי שיש שם עוגה, גזר מטוגן זה לא מתאים לי כ"F תוכלי להביא לי אולי דוגמא :)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאק
ענת פלדמן10/02/2009גם אני לא בעד גזר מטוגן או עוגה. אבל שימי לב לתפריט של הכריכים, הוא לא רע. ובכלל יש לי באתר את התפריט השבועי לבנים, את מורידה בכמויות של הקינואה או האורז, מורידה בכמויות של ארוחות הביניים ויש לך יופי של 1400 קלוריות. יש לך מודעות מדהימה לנושא, אני יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
קסניה10/02/2009אני נשקלת בד"כ ביום שישי או ראשון. וכן אני עושה תרגילי חיטוב מדי פעם, את התרגיילים שלך לירכיים אימצתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
ענת פלדמן10/02/2009אז ספרי בשישי מה קורה :)) וכמובן אם יש לך שאלות עד אז..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)