שיפור תוכנית האימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור תוכנית האימונים
    אורי
    11/02/2009

שלום, אני אורי בן 15 וחצי גובה בערך 1.80 משקל 66 ק"ג. אני רץ בשכונה 4 פעמים בשבוע כ2.5 ק"מ במהירות סבירה (10-12 קמ"ש) בנוסף אני עושה כפיפות בטן ומרפקים באופן לא סדיר, אודה לכם אם תייעצו לי איך לייעל ולסדר את התוכנים הזו בכדי שאוכל להשתפר ולהתחזק ממנה , אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור תוכנית האימונים

הוספת תגובה

• ההצעה שלי

ענת פלדמן
    11/02/2009

הריצה מצויינת, אתה שומר על כושר אירובי ועל בריאותך, וזה יופי.
    כפיפות בטן ומרפקים זה מצויין, אתה מתחזק ומשמר את מסת השריר שלך. אם המטרה שלך היא לשמור על בריאותך הכללית ולהיות בכושר אז אתה בדרך הנכונה. אם המטרה שלך היא בניית מסת שריר - בהחלט יש מקום להוסיף תרגילים ולגוון.
    שכיבות סמיכה: כמה בדיוק אתה עושה? אתה יכול לגוון בעצימות על ידי מנח שונה של הידיים על הרצפה: פעם ידיים במרחק גדול מרוחב הכתפיים, פעם גם בידיים צמודות זו לזו, פעם גם לכפוף את המרפקים תוך כדי כפיפה למטה וקדימה. כלומר גוון בכוונים ובתנוחת הידיים.
    כפיפות בטן: אני מצרפת שתי כתבות שיכולות לתרום לגוון בתרגילים
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
    לכל אלו אפשר להוסיף תרגילי מכרעים (סקווטים קדמיים וצידיים) לחיזוק שרירי הרגליים, ויש לך תכנית בסיסית מגוונת מעט יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור תוכנית האימון

שי אלנקרי
    11/02/2009

שלום אורי,
    אפשר שתוסיף גם אימון כוח כנגד משקולות יד (אפשר לקנות משקולות לבית) ואז תוכל לבצע מגוון רחב של תרגילים לקבוצות השרירים השונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו