תזונה +ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה +ספורט
    ר.
    11/02/2009

יש "עלי" כ - 5-7 ק"ג עודפים. אני אוכלת מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה ומעדיפה לנסות להקשיב לגוף (בענין השובע והרעב) מאשר להתחיל בדיאטות מאוד מדוייקות, (ב-10:00 אשל, ב-16:00 תפוח וכו')כי זה פשוט לא מחזיק מעמד.... אני בת 45 , רוקדת ריקודי עם כפעמיים בשבוע, אך מרגישה שזה לא מספיק לי. רוצה להירשם לקאנטרי האיזורי, ולהשתתף בחוגים הכוללים גמישות, מתיחות, חיזוק וחיטוב שרירים וכו'. הסיבה שאני לא מתחילה? די דבילית.... יש לי איזו אמונה שאם לא אעשה את השילוב הזה של התזונה והכושר, כמו שצריך - לא אראה תוצאות. לכן אני לא מתחילה, יש לכם טיפים עבורי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה +ספורט

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    12/02/2009

בעיקרון את צודקת. אם לא תקפידי על מה שאת אוכלת הכושר לא ממש יעזור לירידה במשקל. הוא חשוב לבריאות הכללית שלך ללא ספק אבל ללא תזונה נכונה (וזה לא חייב להיות תפוח ואשל :)) לא תראי תוצאות. יחד עם זאת אני ממליצה לך להתחיל. פשוט להתחיל - אם נח לך להתחיל עם הכושר התחילי שם. הירשמי לקאנטרי, שלבי לך פעילות גופנית מבורכת במשך היום, ותקחי את זה כבר משם. אני מסכימה איתך שכדאי לאמץ את עניין הספורט והתזונה כאורח חיים ולכן כדאי למצוא תפריט שאת יכולה ליישם לזמן ארוך. נוכל לחשוב על שכזה ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וספורט

שי אלנקרי
    12/02/2009

מ 10:00 עד 16:00 אשל ותפוח זה ממש מעט אוכל, אני מניח שאת מפצה את עצמך בסיום יום העבודה וכאן רק מתחיל הערב. זה מה שקורה למרבית האנשים החל מ 17:00 ואילך המקרר לא מפסיק להיפתח והאוכל הנצרך בא כתחליף לצריכת הקלוריות הנמוכה עד מעכשיו. את חייבת לסדר תפריט מאוזן שפרוס על פני כל היום ולהתחיל לעסוק בפעילות גופנית. אם התזונה הלא מסודרת גורמת לך לא להתחיל לעסוק בפעילות גופנית ממחשבה שאם לא תשלבי את שניהם לא יצא מזה כלום, כדאי שתתחילי כבר עכשיו לעסוק בפעילות גופנית והירשמי לקאנטרי או לחדר הכושר הקרוב, המסגרת הספורטיבית כבר תגרום לך להתעניין יותר בעניין התזונה.
    נשמח לעידכונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו