מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה +ספורטר.11/02/2009
יש "עלי" כ - 5-7 ק"ג עודפים. אני אוכלת מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה ומעדיפה לנסות להקשיב לגוף (בענין השובע והרעב) מאשר להתחיל בדיאטות מאוד מדוייקות, (ב-10:00 אשל, ב-16:00 תפוח וכו')כי זה פשוט לא מחזיק מעמד.... אני בת 45 , רוקדת ריקודי עם כפעמיים בשבוע, אך מרגישה שזה לא מספיק לי. רוצה להירשם לקאנטרי האיזורי, ולהשתתף בחוגים הכוללים גמישות, מתיחות, חיזוק וחיטוב שרירים וכו'. הסיבה שאני לא מתחילה? די דבילית.... יש לי איזו אמונה שאם לא אעשה את השילוב הזה של התזונה והכושר, כמו שצריך - לא אראה תוצאות. לכן אני לא מתחילה, יש לכם טיפים עבורי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן12/02/2009בעיקרון את צודקת. אם לא תקפידי על מה שאת אוכלת הכושר לא ממש יעזור לירידה במשקל. הוא חשוב לבריאות הכללית שלך ללא ספק אבל ללא תזונה נכונה (וזה לא חייב להיות תפוח ואשל :)) לא תראי תוצאות. יחד עם זאת אני ממליצה לך להתחיל. פשוט להתחיל - אם נח לך להתחיל עם הכושר התחילי שם. הירשמי לקאנטרי, שלבי לך פעילות גופנית מבורכת במשך היום, ותקחי את זה כבר משם. אני מסכימה איתך שכדאי לאמץ את עניין הספורט והתזונה כאורח חיים ולכן כדאי למצוא תפריט שאת יכולה ליישם לזמן ארוך. נוכל לחשוב על שכזה ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה וספורט
שי אלנקרי12/02/2009מ 10:00 עד 16:00 אשל ותפוח זה ממש מעט אוכל, אני מניח שאת מפצה את עצמך בסיום יום העבודה וכאן רק מתחיל הערב. זה מה שקורה למרבית האנשים החל מ 17:00 ואילך המקרר לא מפסיק להיפתח והאוכל הנצרך בא כתחליף לצריכת הקלוריות הנמוכה עד מעכשיו. את חייבת לסדר תפריט מאוזן שפרוס על פני כל היום ולהתחיל לעסוק בפעילות גופנית. אם התזונה הלא מסודרת גורמת לך לא להתחיל לעסוק בפעילות גופנית ממחשבה שאם לא תשלבי את שניהם לא יצא מזה כלום, כדאי שתתחילי כבר עכשיו לעסוק בפעילות גופנית והירשמי לקאנטרי או לחדר הכושר הקרוב, המסגרת הספורטיבית כבר תגרום לך להתעניין יותר בעניין התזונה.
נשמח לעידכונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)