לענת-אימון הפוגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת-אימון הפוגות
    ענבל
    12/02/2009

שלום ענת כתבתי כאן לפני שבוע שאני חצי שנה לאחר לידה ורוצה לרדת במשקל.הייתי רוצה לשלב באימונים שלי אימון הפוגות. כרגע האימון שלי הוא כזה: הליכה בהליכון 6.5 קמ"ש 40 דק' 4 פעמים בשבוע. איך מתחילים עם אימון הפוגות?האם כבר עכשיו אני יכולה להתחיל אימון כזה או מה שאני עושה לא מספיק? לאיזה מהירות עליי להגיע? מה היחס בין העלאת דופק להפוגה? הרבה שאלות .... נ.ב אני עדיין מניקה, יש הגבלה בכך? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת-אימון הפוגות

הוספת תגובה

• הי הילה

ענת פלדמן
    12/02/2009

כן, אני בעד לגוון את ההליכה שלך, יש כמה דרכים וזו אחת מהן:
    התחילי בהליכת חימום של 5 דק' (קצב של 6 למשל)
    2 דק' הליכה מהירה יותר 6.5 למשל
    2 דק' הליכה באותו קצב, שיפוע 5
    הורדה של השיפוע חזרה ל - 0 וריצה קלה של 2 דק', קצב 7.5
    מעבר להליכה מהירה, 6.5 במשך 2 דק'
    שוב את מעלה את השיפוע ל - 5 ושומרת על הקצב.
    שוב את מחזירה את השיפוע ל - 0 ומעלה לקצב ריצה של שתי דק'.
    הבנת את הרעיון.... את משנה את השיפוע או משנה את הקצב, יוצרת שינויים בדופק, מעלה את עצימות האימון וממקסמת את היעילות שלו.
    זו דרך אחת. האם את מתאמנת רק על הליכון? כיון שבהליכה בחוץ אפשר להוסיף דילוגים, דהרות, הליכה לאחור (מומלץ !) ספרינטים. אפשר גם להוסיף מידי פעם הליכה עם משקוליות ולבצע תרגילים לזרועות תוך כדי, מה שגם מעלה את הדופק וגם עובד על חיזוק שרירי הידיים.
    שתי מספיק מים
    הקפידי על מתיחות
    וגם על תרגילי כוח נוספים
    תזונה מאוזנת (במיוחד בשל ההנקה)
    ואין הגבלה בגלל ההנקה.
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בינתיים רק בהליכון

ענבל
    12/02/2009

אבל אני בהחלט אנסה את התוכנית שכתבת לי, אנצל את זה שהמוטיבציה שלי עלתה אחרי זמן ממושך שלא היתה לי והרצון הגדול להשיל את הקילוגרמים המיותרים. כיף ללמוד ממכם אנשי המקצוע באתר ,אז תודה רבה על העשרת הידע והסבלנות שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת פלדמן
    13/02/2009

עדכני בהמשך וספרי על הצלחות :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו