כאבים בזרועות (בין המרפק ליד)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזרועות (בין המרפק ליד)
    אורי
    15/02/2009

היי, אני מתאמן באופן סדיר במכון כושר מזה 5 חודשים. גובה 1.73 משקל 65 מבזה רזה. לפני חודשיים העלתי את כמות האימונים ל 4 אימונים בשבוע ואף העלתי את המשקלים (במסגרת תוכנית AB ) התחלתי לשתות חלבון באופן קבוע ואני רואה תוצאות יפות. מזה כשלושה שבועות אני חש בכאבים בזרועות בין המרפק לכף היד, מדובר על נקודה ספיציפית באמצע הזרוע (הכאב הוא ב 2 הזרועות). ההרגשה כמו סוג של מכה יבשה בעצם. מה יכולה להיות הסיבה ? תודה, אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בזרועות

עופר קיס
    15/02/2009

תתכן התחלה של דלקת ברקמת חיבור שלכופפי כף היד. כאבים אלו מאופיינים באיזור שכתבת עליו.
    יתכן והדבר נעוץ בהעלאת העצימות ונפח האימון - אם הכאבים הם גם במנוחה ( לא כאשר אתה נוגע במקום) הפסק להתאמן בפלג גוף עליון וקבע פגישה עם אורטופד. אם הכאבים הם בזמן האימון בו הזרועות משתתפות ולאחריו הכאב נעלם, הפחת משקלים משמעותית לכדי 40% מהמשקלי עבודהוכן את הנפח לתקופה של שבועעים ואם יש שיפור חזור בהדרגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו