היום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום..
    בת 16
    15/02/2009

מה שאכלתי היום.. בבוקר -2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% וגמבות אדומה וירוקה. וקופסאת מסטיקים(לצערי). ביניים-2 פרוסות לחם קל. צהריים-חזה עוף של טבעול עם עבנייה ולחם רגיל. ביניים-מעדן 0% שומן בטעם שוקולד. ערב-חצי קופסאת שימורים של גרעיני תירס מתוק+קוטג' 1% 3 כפות ולחם. זה לא יותר מדי?יש לציין שהיום לא עשיתי ספורט.. אפשר להשמין מזה? אני מתכננת להיום בערב לעשות כפיפות בטן..ועליתי היום 4 קומות במדרגות..איך זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היום..

הוספת תגובה

• איכשהו בערב אני לא מצליחה לאכול נכו

בת 16
    15/02/2009

נכון והורסת לכל היום.. יש עצות להתמודדות?מה לשפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור

ענת פלדמן
    15/02/2009

מה שאכלת, עדיפות לפרי כארוחת ביניים ובכלל לשלב פירות. לא הייתי מחשיבה את הארבע קומות והבטן כפעילות אירובית של שריפת שומנים, חיזקת את הבטן ואת הירכיים, סבבה. את לא אמורה לעשות כל יום פעילות אירובית ולכן זה סביר בהחלט. הכל טוב, שתי רק מים, המשיכי כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והיום..

בת 16.
    16/02/2009

אני עוד מעט הולכת לשיעור בסטודיו C של תרגילים ברמה פשוטה מאוד. עם טיפת מאמץ. ועליתי 4 קומות במדרגות בבוקר ו 4 בצהריים. ואני מתכננת בערב קצת תרגילי בטן. אכלתי היום בבוקר 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' ,6 ענבים אדומים גדולים,חצי קלמנטינה בצהריים-חזה עוף של טבעול בטעם סויה ודבש-100 קל' עם ירקות בתנור(שום בצל כוסברה גמבה אדומה ירוקה כתומה צהובה מלפפון עגבנייה כרוב)עם 2 פרוסות לחם קל . וחצי קופסאת תירס מתוק משימורים(זה משמין?) ביניים-קלמנטינה ופרוסת לחם קל. ובערב אני מתכננת מעדן ועוד משהו.. אני מרגישה שאני אוכלת יותר מדי..מה לשפר? מה להוסיף או להפחית? נ.ב אני גאה בעצמי היום לעסתי רק 2 מסטיקים..עם סוכר..אבל בכל זאת..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי !

ענת פלדמן
    16/02/2009

האם את שותה מים? נשמע בסדר גמור, התירס: שוב, שאלה של כמות. אמרתי לא פעם שאני בעד חזה עוף בגריל ולא טבעול. בסה"כ - המשיכי כך. !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,

בת 16.
    16/02/2009

אני שותה במים מאז ומתמיד רק מים.. ביום אני משתדלת לשתות לפחות 6 כוסות מים. מה זאת אומרת שאלה של כמות?? האם כדי לי להימנע מאכילת חלהאו לחם עבה מקמח לבן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה של כמות

ענת פלדמן
    16/02/2009

זה אומר כמה את אוכלת, הכמות חשובה בשביל לדעת אם משהו "משמין" או לא. 6 כוסות מים זה לא מספיק, ההמלצה היא לפחות 10. את לא אמורה להמנע לגמרי, אני בעד לחם דגנים, בריא יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת,תודה על התשובות העוזרות והמלמדו

בת 16.
    16/02/2009

ת אני יקפיד לשתות 10 כוסות מים ביום.. אבל הבעיה העיקרית שלי היא באוכל לדוגמא עכשיו אכלתי עוד 2 פרוסות חלה עם שומשום וזיתים.. ואפילו לא הייתי רעבה..וזה מה שבסוף יגרום לי להשמין(ואני מקווה מאוד שלא) אני לא יודעת אם אני אוכלת נכון ומאוד מפחדת להשמין מהאוכל למרות שאני אוכלת די הרבה. למחר זה בסדר: בבוקר-2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% וגזר. בצהריים-חזה עוף בתנור עם סלט גדול. ביניים -קלמנטינה ובערב מעדן 0% שומן עד 65 קלוריות ועוד משהו... ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל עוד

ענת פלדמן
    16/02/2009

את אוכלת מסודר ובריא, בלי שטויות ועם יד על הדופק, כלומר אוכלת לאט, נהנית מכל ביס, מודעת לבריאות להנאה שבאכילה אז הכל בסדר. שתי פרוסות חלה עם סומסום וזיתים - הייתי נותנת לזה גג 250 קלוריות, שזה סביר ביותר לארוחת ערב. הקפידי כל יום על שתי מנות פרי, ירקות, יוגורטים, חלבון איכותי, דגנים, ואת מסודרת. לאכול כל שעתיים (שלוש). ומים. לפי מה שאת מתארת באמת הכל בסדר. ארוחת הערב אמורה להיות קטנה אבל מזינה. הוסיפי למשך חביתה עם ירקות או טונה עם מעט אבוקדו, ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו