מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשקלתי אתמולבת 16.18/02/2009
ומסתבר שעליתי בחודשיים האלה קילו וחצי.. אני כ"כ עצובהה נראה לי שזה בגלל שאני אוכלת יותר מדי שטויותת וגם יותר מדי אוכל.. איך להוריד את הק"ג שהעליתי? התפריט של היום: בוקר-2 פרוסות לחם קל קוטג' 1% גזר גדול וקלמנטינה ביניים-תפוז גדול. צהרים-שניצל בתנור 7 כפות אורז 6 כפות תירס מתוק , ומלא ירקות בתנור. ביניים-2 פרוסות לחם קל עם חצי אבוקדו. ו 6 כפות מרק שעועית לבנה. ערב-מתכננת מעדן שוקולדה 70 קל' ואולי עוד קלמנטינה במשך היום לעסתי מלא מסטיקים ..(מעצבים נראה לי) שזה בערך 100 קל' מה לשנות? אוף אכלתי היום המון.. מה כדי לאכול מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב
ענת פלדמן18/02/20091. אני בעד למצוא תפריט קבוע שמתאים לך ולהצמד אליו. אני מציעה לך ללכת ליעוץ פרטי שמותאם לך על ידי דיאטנית קלינית, או ללכת לקואוצ'ינג תזונה. זה ייתן לך מסגרת, הרבה שקט נפשי, ביטחון וכלים לעתיד.
2. לוקח זמן לרדת במשקל. קל מאד להעלות וקשה לרדת, וזה לוקח זמן. הורידי את השטויות, אכלי מסודר ונכון, שתי רק מים, עשי פעילות גופנית אירובית (לפחות 40 דק' על דופק בינוני-גבוה) ואנאירובית. גם, בצורה מסודרת, עדיף בחוג או למצוא ימים קבועים.
הרעיון הוא למצוא איזון - פיזי ומנטלי כאחד.
אני בשמחה אמשיך ללוות אותך במסגרת הפורום, חשוב לי בכל זאת לומר את הדברים בסעיף 1 כיון שהשאלות חוזרות ואני מזהה מצוקה מסויימת, מעבר לשאלות-תשובות אינפורמטיביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)