הייתי היום אצל דיאטנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי היום אצל דיאטנית
    -בת 16-
    18/02/2009

היא הביאה ליתפריט לחודש הקרוב בבוקר 2 פרוסות לחם קל קוטג' ביניים גזר או תפוח גדול צהריים ביצה קשה או טונה או עוף או פרגית עם הרבה ירקות בסלט או חיים או בתנור. ביניים קלמנטינה או גזר או תפוז או מלפפון או גמבה. ערב מעדן עד 70 קל' אפס אחוז שומן. לשתות 10 כוסות מים ביום.ומסטיקים עד 60 קל' ביום. השאלה שלי.. יום שישישבת אמור להיות גשום אז אני לא אוכל לעשות הליכה יומיים. זה לא יפגע לי בהתליך? זה לא ישמין אותי?ישפיע על הבטן?על צורת הגוף?על החיטוב?או משו כזה? ואיך התפריט נראה לך..? זה בערך כמו שליי..אני מקווה שאני יתמיד בו:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתי היום אצל דיאטנית

הוספת תגובה

• מצד אחד : זה מעולה שהלכת לדיאטנית

ענת פלדמן
    18/02/2009

כי אני שמחה שיש לך תכנית מסודרת ומותאמת לך. התמידי והפנימי. מצד שני: את בטוחה שארוחת הערב שלך היא רק מעדן?? זה לא הגיוני... וזה לא מספיק ! מה עם עוד פחממות? דגנים? אני לא הייתי ממליצה על מסטיקים בכלל. הורידי את זה מהתפריט. מי זו הדיאטנית הזו?
    תזונה לחוד וספורט לחוד. זה שאת לא פעילה יומיים ועדיין אוכלת כמו שצריך לא משנה ולא משפיע, בראשון את חוזרת לפעילות רגילה, מאוזנת (כלומר לא להגזים) וממשיכה כרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן היא אמרה רק מעדן.

-בת 16-
    18/02/2009

ואם אני עדיין רעבה אחרי זה אפשר עוד פרי או ירק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HELP!!

בת 16..
    19/02/2009

אני לא מצליחה לאכול לפי התפריט אני לא יודעת מה יש לי.. היום אכלתי בנוסף לתפריט..2 פרוסות לחם קל וחצי אבוקדו..והמון ענבים אדומים וקלמנטינה אוף מה יש לי?עד כמה זה גרוע? אני מאוכזבת מעצמי:/// ואתמול אכלתי 2 שניצלים של מאמא עוף עם המון אורז תירס ושעועית..אוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי

ענת פלדמן
    19/02/2009

דרך הפורום. אני באמת חושבת שהתפריט שנתנה לך אותה דיאטנית הוא לא מספיק ולא פלא שאת זקוקה ליותר. שתי פרוסות לחם קל (90) וחצי אבוקדו (150) וקלמנטינה (50, תלוי בגודל) והמון ענבים (מה זה המון? 100 קל' נניח?) זו תוספת של אולי 400 קלוריות שממש מתבקשות מהתפריט שרשמת לי, מה גם שזה מגיע ממאכלים מזינים ובריאים. אז לגבי היום - זה מצויין. לגבי אתמול: אני לא אוהבת את השניצלים, לא בגלל הערך הקלורי אלא הערך התזונתי.
    אני חושבת שאת זקוקה למסגרת, מישהו שינחה אותך כל שבוע באופן אישי. שיקנה לך רוגע ביטחון ושלווה אל מול האוכל, ובכלל. דברי עם אמא שלך, תשקלי את העניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי רגע :)

נופר
    19/02/2009

היי ראיתי כמה הודעות שלך והחלטתי לכתוב לך משהו :) אני חושבת שאת סתם נכנסת לאובססיה לאוכל שהיא לא נכונה בכלל במקום לקבל תוצאות חיויבות את יכולה רק לגרוע מעצמך התפריט שלך דל קלוריות במיוחד לאחת בגיל שלך ונורא קשה לשלוט בתפריט כזה, וגם עצם העובדה שאת " בדיאטה " פסיכלוגית נותנת לך הרגשה של קושי וברגע שאת נופלת את מרגישה אכזבה הצעה שלי תבני לעצמך תפריט מאוזן הבנוי מ1200 קלוריות תעשי ספורט 3 פעמים בשבוע אפילו 4 אם תאכלי. וגם אם לא אז לא נורא .. אם פעם אחת לא עושים הליכה לא משמינים ועם פעם אחת אוכלים 100 קלוריות יותר בוודאי שגם מזה לא משמינים..תני חשיבה חיוביות לאוכל קחי את הדיאטה כתהליך כייפי שהולך לעשות לך שינוי בחיצוניות וכמובן בהרגשה הפנימית שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי*

נופר
    19/02/2009

תיקון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תור למין דיאטנית מנחה שאמאשלי

בת 16..
    19/02/2009

קבעהל י אבל זה רק לעוד חודש וחצי.. ובינתיים אני לא יודעת מה לעשות.. זה מה שאכלתי היום: בבוקר-2 פרוסות לחם קל עם קוטג' בבית ספר-תפוח גדול וקופסאת מסטיקים. וקלמנטינה. צהריים-חזה עוף ומלא ירקות בתנור עם 2 פרוסות לחם קל וחצי אבוקדו ו 3 זיתים. ביניים-מלא ענבים אדומים ופרוסת לחם קל. ערב-מעדן שוקולד,גזר גדול וכוס תירס. אוף נראה לי שיש פה 2000 קל' ושאני הולכת להשמין בטירוףף. נ.ב שמתי לב שאני באמת אובססיבית למשקל שלי מאז שעליתי את הקילו וחצי האלה.. אני מתה מפחד וכבר לא יודעת מה לעשות.. התפריט שהיום אכלתי גרוע..ועוד מחר שישי שבת ויש מלא אוכל משמין ותמיד אני מתפתה ואוכלת המון בלי הפסקה..ומגיעה לתפריט של יותר מ 3000 שבנוי ברובו על פחמימיות אורז לחם עדשים אפונה תירס שעועית ושטויות שוקולדים עוגיות וסוכריות.. יש עצות??? בבקשה..:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נופר
    19/02/2009

העצה הכי טובה שלי לתת לך היא מודעות למה שאת מכניסה לפה , רצון ומוטבציה :) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם נופר (תודה ממי) ועוד

ענת פלדמן
    19/02/2009

במקרה שלך אולי שדיאטנית זה לא הפיתרון, אלא מסגרת כוללת יותר, אימון אישי (קואוצ'ינג) למשל. אני עובדת בשיטה זו, הכלים לחיים מופלאים. אני בעד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו