מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר תרגיל שהכי יעזור לבטן תחתונהKיאת19/02/2009
אני מבצעת כפיפות בטן רגילות יום כן יום לא אבל זה לא בדיוק עוזר לבטן תחתונה אני גם שוכבת על הגב מעלה רגליים ל-90 מעלות ואז בהדרגה מורידה על פעם את הזווית אבל קשה לי עם התרגיל הזה - כואב לי בגב התחתון. איזה עוד תרגיל הוא מצויין לבטן תחתונה ולא יקשה על הגב התחתון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסוי וטעיה
ענת פלדמן19/02/2009אני מצרפת רשימה של תרגילים, (האם כבר שלחתי לך אותם?) בתרגיל שנשענים לאחור את יכולה לשים כדור מאחורי הגב התחתון, זה מאד מקל ותומך. בתרגיל ש"דוקרים" את התקרה לדעתי לא תרגישי כאבים בגב . בנוסף: נסי להניח כרית תחת הגב התחתון בתרגיל ששוכבים על הגב ומבצעים "מיספרת" עם הרגליים (רגלים עולות ויורדות לחילופין עד הרצפה).
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להסביר לי יותר טוב
Kיאת19/02/2009על התרגיל של הדקירה אני חושבת שאני לא מבצעת אותו טוב. באיזה קצב אני אמורה "לדקור" ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן19/02/2009זה תלוי בכושר, ככל ששרירי הבטן חזקים יותר את נשארת "יותר זמן" למעלה, אבל זה ממש קצר. פחות משניה. הידיים תומכות לצידי הגוף, זה מקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)