אפשר תרגיל שהכי יעזור לבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר תרגיל שהכי יעזור לבטן תחתונה
    Kיאת
    19/02/2009

אני מבצעת כפיפות בטן רגילות יום כן יום לא אבל זה לא בדיוק עוזר לבטן תחתונה אני גם שוכבת על הגב מעלה רגליים ל-90 מעלות ואז בהדרגה מורידה על פעם את הזווית אבל קשה לי עם התרגיל הזה - כואב לי בגב התחתון. איזה עוד תרגיל הוא מצויין לבטן תחתונה ולא יקשה על הגב התחתון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסוי וטעיה

ענת פלדמן
    19/02/2009

אני מצרפת רשימה של תרגילים, (האם כבר שלחתי לך אותם?) בתרגיל שנשענים לאחור את יכולה לשים כדור מאחורי הגב התחתון, זה מאד מקל ותומך. בתרגיל ש"דוקרים" את התקרה לדעתי לא תרגישי כאבים בגב . בנוסף: נסי להניח כרית תחת הגב התחתון בתרגיל ששוכבים על הגב ומבצעים "מיספרת" עם הרגליים (רגלים עולות ויורדות לחילופין עד הרצפה).
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה להסביר לי יותר טוב

Kיאת
    19/02/2009

על התרגיל של הדקירה אני חושבת שאני לא מבצעת אותו טוב. באיזה קצב אני אמורה "לדקור" ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    19/02/2009

זה תלוי בכושר, ככל ששרירי הבטן חזקים יותר את נשארת "יותר זמן" למעלה, אבל זה ממש קצר. פחות משניה. הידיים תומכות לצידי הגוף, זה מקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו