היי ענת :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת :)
    קסניה
    19/02/2009

עדכון אז ככה, בתזונה הולך לי טוב מאוד, אני עדיין עם התפריט של ה1200 כי כבר התרגלתי אליו, אני עושה ספורט, יום כן יום לא הליכה משולב עם ריצה, קפיצות, דילוגים ,ספרינטים. היום אמרו לי כמה אנשים שרזיתי, למרות שאני לא רואה את זה וגם נשקלתי ואני לא רואה שום תוצאה. אבל, יום שבת מדדתי הקפים, והיום מדדתי שוב ויוצא שהבטן ירדה בסביבות ה5 סמ. האם זה אפשרי? כי אני לא רואה את הירידה בכלל. וגם חשבתי פשוט שנגיד אם אני אוכלת אז הבטן מתנפחת קצת, אם אני לא אוכלת הבטן לא נפוחה. אז אני לא יודעת אם המדידה אפשר לסמוך עליה. מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת :)

הוספת תגובה

• וואו

ענת פלדמן
    19/02/2009

מרשים מאד. אבל לפני זה: הרשי לי לשבח אותך על אורח החיים הבריא שלך, התזונה והספורט ועל ההרגלים החדשים לבריאות שלך. כל הכבוד ויישר כוח !!
    לגבי ההיקפים: אני מסכימה שכדאי למדוד כל פעם כשאת במצב "פיזיולוגי" דומה. למשל בבוקר כשאת קמה כשהבטן "שטוחה". אני מאמינה שיש היצרות היקפים - שהרבה יותר מעניינת מאשר המשקל, האם זה 5 ס"מ? לא יודעת, ברור שהייתה ירידה בהיקפים וזה מה שחשוב. מעתה המשיכי למדוד באותם "תנאים".
    אכן נתקלתי באנשים שהורידו משמעותית מאד בהיקפים ולא משמעותי כלל במשקל, זה הגיוני כשאת בונה מסת שריר ומתחזקת. המשקל (כמו ה BMI) הוא לא הנתון החשובה, אחוזי השומן הם המשמעותיים, שבמקרה לך באים לידי ביטוי בהיצרות ההקפים.
    שורה תחתונה: המשיכי בהרגל הנכון שלך, אני מניחה שאת מרגישה גם טוב יותר... וכמובן המשיכי לעדכן.
    אני גאה בך גם על התשובה שנתת בסטיפס. ראית?
    :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, ראיתי :)

קסניה
    20/02/2009

תודה! ושבוע הבא אני אעדכן אותך שוב. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לשמוע מתוקה

ענת פלדמן
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי ענת,

קסניה
    21/02/2009

ראיתי באזשהי תוכנית שבטונה יש הרבה מאוד כספית וצריך לאכול אותה כמה שפחות. האם זה נכון? כי אני אוכלת בערך 5 פעמים בשבוע טונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא שקר

ענת פלדמן
    21/02/2009

אכן נושא שעלה כאן בפורום לא פעם. כדאי למתן צריכה של טונה בגלל הכספית. אני מודה שגם אצלי זה הרבה על הצלחת, בעיקר עם סלט ירקות, אבל אני משתדלת להחליף את זה מידי פעם בביצה קשה או בחזה עוף. אז זה נכון מה שקראת. בעיקר מומלץ לנשים בהיריון לילדים קטנים וכו' לצרוך כמה שפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי..

קסניה
    21/02/2009

ומה לגבי ביצה מקושקשת וביצה קשה? ראיתי גם שקשה יותר טוב לאכול למרות שאני לא מבינה מה ההבדל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הבדל מבחינה קלורית

ענת פלדמן
    21/02/2009

אם את מקשקשת את הביצה ללא שמן (על טפלון) או עם ספריי פאם. כן מומלץ לקשקש אותה היטב על מנת למנוע חלילה סלמונלה. תכלס - אין הבדל. יותר נוח לפורר ביצה קשה על סלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו