מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלתתתאביב02/08/2007
שלום רב.
אני בסה"כ שוקלת בסדר ואני ביחסים טובים עם הגוף שלי אבל חוץ מזה יש לי בעיה אחת שלא מפסיקה להטריד אותי- הידיים שלי ממש שמנות ביחס לשאר הגוף וגם ביחס לפנים.
יש לי מבנה גוף רזה וכך גם הפנים ופתאום הידיים שלי נראות לא קשורות בכלל לגוף!!!
מה אני צריכה לעשות? האם אני צריכה לעשות דיאטה? או שאני אמורה להישאר במשקלי אבל לעשות סוג של ספורט מסויים?
זה ממש מתסכל אותי!!!יש לי בבית משקולות של 2 קילוגרם כל אחת אבל אני מפחדת להשתמש בהן כי אני לא בדיוק יודעת איזה תרגילים לעשות..
ורק עכשיו השתחררתי מהצבא ואין לי בינתיים כסף להירשם למכון כושר(יש לנו בעיר רק הולמס פלייס וזה ממש יקר).
אז בבקשה תגיד לי שיש דרך כלשהי מבלי להירשם למכון כושר..!!!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא ארחיב הפעם
גיל גרנות03/08/2007דפוסי השמנה הם בעיקר בהשפעת הבדלים גנטים, הבדלים בין מיניים, וכמעט שלא ניתנים לשליטה. כך גם האיזור ההתחלתי שממנו תורידי את השומן, אצל גברים בדר"כ הבטן תהיה האחרונה שתרד, כאשר אצל נשים זה יהיה השומן שבידיים, בישבן וברגליים.
אני לא אתן לך הרבה המלצות מעשיות, אלא פשוט אכוון אותך לפתרון בתכלס, שהוא - חיטוב הגוף (משמע, להוריד את השומן ולשמור על מסת השריר). זו הדרך היחידה להשיג את מה שאת רוצה להשיג, אולי זה גם קשור חלקית לטונוס שריר נמוך שגורם לשריר להיות פחות "מתוח" וכך למראה יותר "מידלדל", אך העיקר זה השומן.
אין ממש צורך בחדר כושר לכך, כמובן שעדיף לבצע איזושהי פעילות בכדי לשמר את השרירים, לשרוף יותר שומן מתוך הגרעון שנוצר, וכדי להגיע גם לגרעון יותר גדול. גם אצל נשים תוספת הפעילות לתהליך ההרזייה היא יותר קריטית מגברים. אז הלכה למעשה; תעקבי אחרי המלצות תזונה מתאימות לחיטוב הגוף, תבצעי אימוני התנגדות ואימונים אירוביים כמה פעמים בשבוע, והגוף כבר יעשה את שלו בהשלמת המחסור האנרגתי ממאגרי השומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)