בעיה עם בטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם בטן.
    שיר
    22/02/2009

חברי עושה פעילות ספורטיבית במשך יומיום זה כולל - ריצות , כפיפות בטן , שכיבות שמיכה , ומשקולות. הוא מתאמץ המון , אוכל בריא , ולמרות שרזה בצורה יפה הבטן פשוט לא יורדת. הוא כבר לא יודע מה לעשות , כי שום דבר לא עוזר להורדת הנפיחות בבטן. מה אפשר לעשות? אשמח לכל עצה טובה. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם בטן.

הוספת תגובה

• הי שירי

ענת פלדמן
    22/02/2009

כל מה שחברך עושה הוא נפלא, שימשיך כך, אבל לא סיפרת לי מה קורה בתחום האוכל. על מנת להוריד את אחוזי השומן בגוף בכלל (ועם הזמן גם בבטן, כי אנחנו לא יכולים להשפיע על פיזור השומן בגוף שלנו) חשובה מאד התזונה. אוכל בריא, מאוזן, שתיית מים. אני מדגישה שזה לא קשור בהכרח למשקל. כלומר לא כמה קלוריות הוא אוכל אלא אילו קלוריות. אשמח לשמוע עוד ולכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך ענת

שיר
    22/02/2009

ראשית תודה רבה על התיחסותך, הארוחה היומית שלו היא כזאת - בבוקר קערית קורנפלקס עם חלב, בארוחת ביניים בין הבוקר לצהריים מעדן יוגורט 0% או 1.5% , בצהריים בעיקר ירקות עם חתיכת שניצל וממש כף אורז / כף של פירה. בארוחות ביניים בין הצהריים לערב הוא אוכל פירות , ובערב מדיי פעם חביתה עם 2 פרוסות לחם מלא וגבינה לבנה , או מרק עם 2 פרוסות לחם מלא וחומוס , ולרוב בערב הוא אוכל 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה לבנה / קוטג' וירקות. הוא מרבה בשתיית מים , ותה צמחים , שתיה ממותקת הוא צורך לעיתים מאוד רחוקות , וכך גם בכל מה שקשור לשוקולד או עוגה או עוגיה זה קורה ממש פעם ב... וגם בכמות קטנה מאוד. הוא ממש משקיע ומתאמץ , ורואים שינוי עצום , אבל הבטן קצת בעיתית. אשמח אם תוכלי לתת לי המלצות עבורו , וכל מה שאפשרי. המון תודות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל - וגם גיל

ענת פלדמן
    22/02/2009

אני צריכה את הנתונים הללו אבל גם ככה יש מעט מידי אוכל בתפריט הזה. בסה"כ הוא אוכל מאוזן (עם שינויים קטנים: את הקורנפלקס הייתי ממירה למשהו מזין יותר. למשל לחם דגנים או אפילו חביתה בבוקר עם ירקות) - את השניצל להמיר בחזה עוף, יותר אורז ! (מלא) )
    האמת היא שהמשקל פחות רלוונטי ויותר אחוזי השומן. יש מחשבונים באינטרנט שיכולים לתת הערכה (לא ממש יכולה לשלוח לינק שלהם אבל חיפוש בגוגל יתן את התשובה)
    מחכה לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז ככה...

שיר
    22/02/2009

הוא בן 20 , גובה 1.70 , משקל 74 קילו. לגבי השינויים שהמלצת - חזה עוף הוא אוכל גם מדיי פעם בתנור או מבושל , אך יוצא לו לאכול יותר שניצל בתנור , שניצל מטוגן הוא אוכל פעם ב... , הוא ממש נמנע מדברים מטוגנים. ואני כמובן אמליץ לו על אורז מלא כך שיוכל לאכול קצת יותר , וגם על השינוי בארוחת הבוקר. סה"כ הוא באמת שומר ואוכל מעט מאוד , וכמובן משקיע מאוד בפעילות הגופנית. רק הבטן מסרבת לרדת ,זה מאוד מציק לו ומכביד עליו. הייתי שמחה לשמוע מה עוד אפשר לעשות ולשנות. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן הוא כבר מתאמן?

ענת פלדמן
    22/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מתאמן מגיל צעיר

שיר
    22/02/2009

עוד שהוא היה בתיכון הוא התחיל לעשות ספורט , תמיד הוא אהב את זה. אך בחצי שנה האחרונה זה התחזק הרבה יותר המאמץ לעשות כל פעילות גופנית ולשמור על תזונה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    22/02/2009

אם הוא במשטר תזונתי (אפשר לשפר) ועוסק בספורט כבר כמה חודשים כדאי לברר אחוזי שומן (שוב, אינדיקציה באינטרנט עם מחשבון, או ללכת למכון מקצועי)
    לקחת בחשבון שאולי זה מבנה הגוף אבל זה נראה לי שאפשר לשפר
    יכול להיות גם שיפור באימוני הכוח, מבחינת עבודה על מסה.
    הייתי מתחילה בבדיקת אחוזי השומן. אם יש צורך בהורדה - עבודה בעיקר על חיטוב. וכמובן תזונה. אם הם נמוכים - עבודה בעיקר על מסה, וכמובן תזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי רשמתי לעצמי

שיר
    22/02/2009

אני אומר לך כל מה שיעצת לי כאן , ושיתחיל לעבוד על זה. נקווה שזה באמת יעזור. המון תודות לך על כל ההתיחסות והעזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת פלדמן
    22/02/2009

מחכה לשמוע על הצלחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו