מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץאמיר22/02/2009
שלום לעופר קיס אני אמיר בן 35 ולאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בשוק הקדמית של הרגל לאחר 5 דקות ריצה ,רציתי לדעת אם ניתן להתגבר על התופעה בדרך כלשהי (תזונה,ספורט,מנוחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאמיר
ענת פלדמן22/02/2009עד שעופר יענה לך, אתה מתאר יפה את התופעה, כנראה שמדובר בשברי הליכה (כולנו סבלנו מהם בצבא). יכול להיות שאתה בעומס יתר (מתי התחלת להתאמן? כמה פעמים בשבוע? משקל וגובה?) מנוחה כפיתרון התחלתי, הפחתה בעומס (למשל האם בהליכה גם כואב לך?)
על תזונה נכונה תמיד כדאי לשמור, לטובת אחוזי השומן והבריאות. מתיחות והרפיה תמיד כדאי לעשות, בעיקר אחרי האימון.
גם טיפול משלים יכול לעזור אם אתה פתוח לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת
אמיר22/02/2009היי ענת תודה לך על ההתיחסות הגובה שלי 1.70 ושוקל 76 התאמנתי עד לפני חצי שנה במכון כושר שלושה אימונים בשבוע לאחרונה חזרתי לריצות(לפני שבוע) משתדל לשמור על תזונה נכונה ,לגבי כאבים בזמן ההליכה הן אכן קיימים אבל אפשר לסבול אותם מה שלא ניתן בריצה,איך אני יכול להתאמן בכדי להגיע למצב ריצת 2000 מטר בזמן סביר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן22/02/2009למה אתה מתאמן לריצת 2000? נשמע שהדבר הנכון ביותר לעשות עכשיו הוא לנוח -או לעבור לשחייה (מומלץ בכל מקרה !). כנראה הגעת לאינטנסיביות גבוהה באימונים בזמן קצר יחסית מה שגרם לעומס. תזונה מאוזנת, הקפד על שתיה של מים ואכילה מספקת של סידן (לאו דווקא מוצרי חלב) ומנוחה.
כשיחלפו הכאבים:
ריצת 2000 היא לא פשוטה כיון שהיא משלבת בין סבולת אירובית (היינו לרוץ למרחק לא קצר) וכוח (כלומר לרוץ מהר יחסית). אימון אינטרוולים יכול להעלות את רמת הכושר שלך. אימון ממוקד על הריצה עצמה כמה פעמים בשבוע (מניסיון) יכול לשפר משמעותית את התוצאות.
כל זאת אחרי מנוחה כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברי מאמץ
עופר קיס24/02/2009הי אמיר. יש דרגות של דלקת/שברי מאמץ. אם כואב לך בהליכה אתה חייב לראות אוטופד. אל תשחק עם התופעה הזו כיוון שהיא עלולה לקרקע אותך להרבה זמן. אני גם עובד עם פיזיוטרפיסט שמתמחה בתופעה. בכל מקרהאם יש כאבים בהליכה או במנוחה רק CT או משהו דומה יראה כמה המצב טוב או לא. ידע אותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)