חיטוב גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב גוף
    מיכאל
    23/02/2009

שלום לכולם,
    לפני כחודשיים חזרתי להתאמן בחדר כושר, לאחר כ - 3.5 שנים שלא עשיתי ספורט כמעט לחלוטין.
    אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, כל אימון כולל ריצה של אלפיים במהירות ממוצעת של 11 קמ"ש, 10 דקות הליכה מהירה ולאחר מכן אימון של כ-75 דקות עם משקולות ע"פ תוכנית אימונים.
    שכחתי להגיד שאני בן 25, גובה 1.82 ומשקל 90 ק"ג.

מטרתי באימונים אלה היא לחזק את השרירים, אבל הכי חשוב זה להוריד משקל עודף ולהגיע ממצב של כרס למצב של קוביות בבטן.

אני משתדל לאכול בריא, למרות היותי בצבא, כמובן שאני מדי פעם חוטא ע"י שתיית בירה או אכילת פסט פוד בשעות המאוחרות של הלילה...

אשמח לכל עצה בנוגע למה לא לאכול, איך נכון לעשות את האימון האירובי או על עצה אחרת איך להגיע למצב בו אני רוצה להיות בעקבות האימונים...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב גוף

הוספת תגובה

• הי מיכאל

ענת פלדמן
    23/02/2009

ברכות על הבחירה בבריאות, נשמע שאתה בדרך הנכונה. התזונה שלך מאד חשובה לתהליך שבו אתה נמצא, לשם ירידה במשקל וחיטוב. אני מזמינה אותך להציץ באתר שלי (בקרוב משודרג, בינתיים אינפורמטיבי לא פחות) שם יש הסברים פיזיולוגיים יותר מעמיקים ותפריט לדוגמא.
    מה לא לאכול: בדיוק מה שאתה חוטא בו מידי פעם... אם כי פעם בשבוע, ובמידה, אני בעד. שתה רק מים, אכול 6 ארוחות ביום (בוקר, ביניים, תהרים, ביניים, ביניים, ערב). פירות, ירקות, כחלק מהתפריט היומי. שוב, יש שם דוגמאות וגם קישורים לאתרים רלוונטיים -למשל אתר שנותן הצעות לתפריטים לפי קלוריות. אתה יכול לאמץ לך את אחד התפריטים שמכוון עד 1800 קלוריות, וודאי בימים של אימון.
    הישקל פעם בשבוע, וכמובן עדכן אותנו בתהליך.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו