מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלונה24/02/2009
שלום, אני כמעט בת 16 ורציתי קצת מידע בנוגע לאימונים וחדרי כושר.. האם מומלץ ללכת לחדר כושר בגיל כזה? אני רוצה בעיקר לשפר את הכושר שלי וגם לעבוד על הרזיה ובטן שטוחה יותר.. הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת לצאת לבד בערב לריצה ואני חושבת שאולי מסגרת תעזור לי .. רציתי גם לדעת האם בגיל 16 אפשר להרשם לחדר כושר בלי מאמן? ומה המחיר בערך ? בנוסף אשמח לדעת האם יש עוד תרגילים חוץ מכפיפות בטן שמומלצים לחיזוק שרירי הבטן ואילו תרגילים טובים יש לחיטוב הרגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלונה
ענת פלדמן24/02/20091. את יכולה ללכת לחדר כושר, לבקש הדרכה ממישהו מוסמך ומקצועי, לקבל תכנית שמותאמת לך, ולראות אם זה מתאים לך, במיוחד אם את נהנית מזה ויכולה לאמץ לך את האימונים הללו בשגרת החיים שלך. אם חדר הכושר הוא בקאנטרי מסויים הייתי מכוונת אותך (אולי יותר) להגיע לשיעורי אירובי, דאנס, או לפחות לשלב אותם עם אימונים בחדר הכושר. מילת המפתח היא הנאה מהעשייה וגם גוון. אני מסכימה שמסגרת יכולה להיות מאד מדרבנת, תקל עליך בתהליך הבריאות שלך ותקנה לך מודעות ויכולות לעתיד.
2. המחיר של חדרי הכושר משתנה, שווה ללכת ולהתרשם במקום מגוריך.
3. מצרפת תרגילים לחיזוק הבטן והירכיים.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלונה25/02/2009אני רוצה ללכת בלי מאמן ולא להשתתף בחוגים אלא לעשות לבד ריצות על הליכונים , אופניים ולעבוד על שרירים לפי הצורך .. תודה על התרגילים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר
ענת פלדמן25/02/2009אז עשי זאת. עדכני על הצלחות ואנחנו פה לשאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)