שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלונה
    24/02/2009

שלום, אני כמעט בת 16 ורציתי קצת מידע בנוגע לאימונים וחדרי כושר.. האם מומלץ ללכת לחדר כושר בגיל כזה? אני רוצה בעיקר לשפר את הכושר שלי וגם לעבוד על הרזיה ובטן שטוחה יותר.. הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת לצאת לבד בערב לריצה ואני חושבת שאולי מסגרת תעזור לי .. רציתי גם לדעת האם בגיל 16 אפשר להרשם לחדר כושר בלי מאמן? ומה המחיר בערך ? בנוסף אשמח לדעת האם יש עוד תרגילים חוץ מכפיפות בטן שמומלצים לחיזוק שרירי הבטן ואילו תרגילים טובים יש לחיטוב הרגליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי אלונה

ענת פלדמן
    24/02/2009

1. את יכולה ללכת לחדר כושר, לבקש הדרכה ממישהו מוסמך ומקצועי, לקבל תכנית שמותאמת לך, ולראות אם זה מתאים לך, במיוחד אם את נהנית מזה ויכולה לאמץ לך את האימונים הללו בשגרת החיים שלך. אם חדר הכושר הוא בקאנטרי מסויים הייתי מכוונת אותך (אולי יותר) להגיע לשיעורי אירובי, דאנס, או לפחות לשלב אותם עם אימונים בחדר הכושר. מילת המפתח היא הנאה מהעשייה וגם גוון. אני מסכימה שמסגרת יכולה להיות מאד מדרבנת, תקל עליך בתהליך הבריאות שלך ותקנה לך מודעות ויכולות לעתיד.
    2. המחיר של חדרי הכושר משתנה, שווה ללכת ולהתרשם במקום מגוריך.
    3. מצרפת תרגילים לחיזוק הבטן והירכיים.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלונה
    25/02/2009

אני רוצה ללכת בלי מאמן ולא להשתתף בחוגים אלא לעשות לבד ריצות על הליכונים , אופניים ולעבוד על שרירים לפי הצורך .. תודה על התרגילים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהדר

ענת פלדמן
    25/02/2009

אז עשי זאת. עדכני על הצלחות ואנחנו פה לשאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו