פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת כתף
    נתנאל
    25/02/2009

שלום לפני שבוע בערך עזרתם לשנות תכנית אימונים כי אמרתי אני לא מרגיש את העבודה על השרירים אני מתאמן מספר שנים והגוף במב מצויין לצערי הרבה היום פרקתי את הכתף (דחקתי ולא היה מישהו מאחוריי) במיון אמרו לי שגם קרעתי כמה רצועות הרופא אמר לי שלא אוכל להתאמן וישנם אימונים מיוחדים רק כל חיי תכננתי להתאמן ....גם בגיל 90 תכננתי לראות את עצמי מתאמן כרגע בתקופה הקרובה ברור שלא אוכל להתאמן אבל כיצד עליי לשמר את מה שיש ואף להתאמן ??? האם יש מכשירים מיוחדים? ץ....ברור שאעשה הכל קודם לחיזוק הכתף (כנראה שאצטרך גם ניתוח) נאמר לי שגפילו אירובי לא בטוח אוכל זה ככ חשוב לי כי בדיוק החלמתי מקרע ברצועות ברגל מהצבא ..... ואז הייתי בדכאון לא רוצה לחזור לזה אני מתחנן אם יש אפשרות אפילו למפגש או שיחת טלפון כל מה שתוכלו לעזורתודה מראש בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת כתף

הוספת תגובה

• אני מצטערת מאד לשמוע

ענת פלדמן
    25/02/2009

ומחזקת רוחך מרחוק
    לפי מה שאני קולטת, למרת הפציעה בעה"ש אתה תתאמן עד גיל 90. ב י נ ת י י ם קח את תקופת ההחלמה הזו. התמקד בלשפר את מצבך הבריאותי - כל מה שצריך לעשות על מנת לתקן את הכתף. אני יודעת שטיפול ב NLP ודמיון מודרך יכול להיות לך לעזר רב, לחזק אותך בתקופה הקרובה והרבה מעבר. שוב, אני מבינה מאד ללבך ושולחת אנרגיות חיוביות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נתנאל
    25/02/2009

אני יודע שאם אחפש פה אני אמצא אבל בכל זאת אולי תוכלי לפרט לי בקצרה מהי צורת הטיפול בדמיון מודרך? וכמה זמן החלמה בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    25/02/2009

בוא נפריד רגע בין ההחלמה "הקונבנציונלית" שעומדת בפניך, טיפול רפואי שחשוב שיעשה עכשיו על הצד הטוב ביותר - לחלק המשלים שלו.
    NLP אילו טכניקות הדמייה שפועלות על תת ההכרה שלך, מטרתן ליצור חיבור בין המודע לתת המודע, לגלות את שורש הבעיה, לנקות אותה מתוך תת המודע - בשילוב עם דמיון מודרך שתי השיטות תומכות בטיפול הקונבנציונלי, מזרזות מניה וביה את קצב ההחלמה - כיון שהריפוי מתחיל "מבפנים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

נתנאל
    25/02/2009

אני חושב שהבנתי אותך אני אישית מאוד מאמין שהתת מודע משפיע על המודע ואני חושב שזה באמת משהו שיעזור לי מחר אני אצל אורטופד כנראה שאני אטלפן אלייך כבר מחר אחרי השיחה עם האורטופד או אחרי שאשלים את כל הבדיקות תודה רבה לך את עושה פה עבודת קודש ...ואני באמת מתכוון לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חמוד

ענת פלדמן
    25/02/2009

בהצלחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו