האיזון שבין שומן לשריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיזון שבין שומן לשריר
    אווה
    15/03/2007

אני בת 32 , תמד הייתי אתלטית, אני אוהבת ספורט ופעילות גופנית עזרה לי לשמור פחות או יותר על משקל סביר.
    אך תמיד הייתה לי בעייה של התפתחות מהירה מידיי של שרירים ואז אני נראית הרבה יותר "גדולה" למרות שכמות השומן שלי בגוף קטנה מאוד. לאחרונה עברתי תאונת דרכים בה נפצעתי קשה - אך תודה לאל החלמתי כמעט לחלוטין, מאחר ולא התאמנתי זמן רב עליתי מעט במשקל אבל גם גיליתי שאני נראית"רזה" יותר כנראה בגלל שלא התאמנתי כלל.
    ברצוני להדגיש, שגם בלי ממש להתאמץ וגם כשהורדתי את דרגת פעילות הגופנית שלי לאירובי בלבד, עדיין מתפתחים אצלי שרירים באזור הרגליים.
    אני יודעת שיש גברים שהרגו בשביל זה, אבל אני בחורה ואני רוצה להיראות מעודנת יותר, מה עושים ואיך מוצאים את הרמה המתאימה לעיצוב וחיטוב ועדיין להיראות מעודנת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האיזון שבין שומן לשריר

הוספת תגובה

• רגליים

יורם אילת
    18/03/2007

כדי להיות חטובה באזור הרגליים הייתי מציא לך לא להתאמן בעומסים גבוהים בתרגילים באזור זה
    בנוסף לפעילות אירובית קלה וכמובן שמירה על תזונה נכונה.
    קשה לי להאמין שבפעילות כזו מתונה פלג הגוף התחתון שלך יתעבה כמובן תוך הקפדה על תזונה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו