עיצוב אגן ירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב אגן ירכיים
    רחל
    25/02/2009

שלום, אני בת 27 גובה 1.57 משקל 63, מעוניינת לרדת במשקל ע"י ספורט, יש לי בעיה מרכזית אך לא חמורה באגן ירכיים, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לצמצם היקפים באגן ירכיים וכיצד אפשר להפחית מהשומן באזור הנ"ל, כשאני עושה דיאטות אני יורדת קודם כל בפנים והרבה שזה לא מחמיא לי בכלל לכן החלטתי לרכוש הליכון (מסלול ריצה) כדי לעשות הליכה כל יום 30 דקות ובנוסף אשמח לקבל הצעת ייעול לבעיה שלי תודה מראש רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב אגן ירכיים

הוספת תגובה

• אין ירידת שומנים נקודתית

ענת פלדמן
    25/02/2009

אנחנו לא יכולים לכוון להוריד שומנים באזור זה או אחר. כנראה גם הפעם את תרזי קודם בפנים, (אני בעד פנים רזות !) . בכל אופן הורדה באחוזי השומן משמעה שמירה על תזונה מאוזנת ונבונה (חשוב כמה קלוריות את אוכלת אבל יותר מזה אילו קלוריות את אוכלת). פעילות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע, עד שעה בעצימות בינונית-גבוהה. תרגילי חיזוק לכל הגוף בכלל ולאזור הירכיים בפרט.
    הרבה חשיבה חיובית, אהבה וקבלה עצמית. סבלנות, מודעות - ואת בדרך הנכונה.
    מצרפת תרגילים לירכייים.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו