מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכפות הרגלייםאיציק25/02/2009
אני הולך כשעה על הליכון בערך 3-4 בשבוע במהירות של 6.5 ל 7 קמ"ש כבר איזה שנה לפחות יש לי כאבים בכפות הרגליים (יותר באזור העקב )( אני עומד רוב הזמן בעבודה בערך כ 10 שעות ביום ) החלפתי גם סוגי נעליים (כרגע אני הולך עם ניובלנס ) לפני חודש הלכתי לאורטופד כדאי לראות אולי יש לי דורבן למזלי עשיתי צילום והוא לא הראה כולם הרופא קבע שזו כנראה דלקת ונתן לי כדורים ל 10 ימים אבל שום דבר לא עוזר היום קיבלתי מדרסים חדשים(פעם ראשונה שאני הולך עם מדרסים) ברמה מאוד גבוהה ואני מקווה שזה מה שיעזור לי כי אני ממש מת לרוץ וללכת השאלה היא אם יש איזה פיתרון לבעייה ו2 . האם לאחר הריצה או הליכה יש איזה רעיון מה לעשות אחרי הריצה כדאי להרגיע את הכאבים בעקב או למנוע נזק עתידי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איציק
ענת פלדמן25/02/2009צר לי שאתה סובל. יחד עם זאת טוב שזה לא דורבן. האם אבחנו מפורשות דלקת באזור? (לקחת פרוביוטיקה?) האם יש לך פלטפוס או מנח לא נכון של כף הרגל?
בתקווה שהמדרסים יעזרו, ניובאלאנס זו נעל מעולה.
עיסוי של כפות הרגליים ואזור העקב לפני אימון ואחרי האימון יכול להקל. (אגב, האם אתה בעודף משקל?)
אני כמובן מאד ממליצה על טפול משלים ב NLP ודמיון מודרך, משלים לרפואה הקונבנציונלית וודאי נותן מענה היכן שזו האחרונה הרימה ידיים. כמאמינה גדולה בקשר שבין הגוף והנפש - אני בעד.
גם לרפואה הסינית פתרונים, דיקור סיני מאד יכול להקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שאני בעודף
איציק25/02/2009משקל - אני בן 35 שוקל 73 ק"ג (גובה 1.70) עושה גם אימוני משקולות בנוסף לריצה והליכה כל המטרה היא להוריד את הכרס הקטנה שיש לי ובלי ריצה או הליכה זה נראה לי בלתי אפשרי אני גם כמובן אוכל רק אוכל מזין לפי תפריט מתאים הקטע שאני מפחד שאם אני ימשיך לרוץ אני ימשיך לגרום נזק לעקב האורטופד אמר שאני כן יוכל להמשיך בלי לדאוג אבל לא יודע אם להאמין לו הוא בסך הכל הסתכל על הרגל ואמר הכל בסדר וגם בצילום הוא לא ראה דבר והחליט זה כנראה דלקת כתוצאה מהחלפת סוג נעליים האם זה הגיוני שזה יעבור גם בזמן האני ממשיך לרוץ ( אולי המדרסים יעזרו לדלקת לעבור ? סתם ככה בלי תרופה - יש דבר כזה <<?<??) מה את ממליצה - תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה, יחד עם זאת
ענת פלדמן25/02/2009אני יודעת שכשכואב כדאי לנוח. מאד. אפשר למצוא פעילות אירובית אחרת עד שהדלקת (כנראה שזה דלקת, אני לא יודעת, אבל לא ברור לי איך הוא יכול לקבוע את זה).
מה כן בא בחשבון?
שחייה.
חתירה. בארצינו הקטנטונת אם אתה לא קייאקיסט אז בחדר כושר, יופי של מכשיר שלבינתיים יכול להיות לך לעזר.
הורד עומס מהרגליים, חד משמעית. תן לעניינים להרגע, המשך לאכול נכון, אולי אפילו יותר להקפיד מהבחינה הזו ובדוק את האופציות האחרות שהצעתי.
שוב, טיפול משלים יכול להאיץ את תהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בכפות רגליים
עופר קיס27/02/2009המלצה חמה
פיזיוטרפיה פרטית 1-3 טיפולים
אם לא
מתיחות לתאומים - צעד קדימה עקב על הריצפה
+ אותנה מתיחה רק העקב מורם ולחץ על האצבעות
בנוסף - יחס - איסוף מגבת קטנה עם האצבעות כמה חזרות כל יום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)