שרירי הבטן ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי הבטן ...
    אסי
    26/02/2009

בשביל להוציא ריבועים בבטן :

כמה פעמים בשבוע אני חייב לרוץ?
    כמה דקות כל ריצה?
    כמה קלומטרים צריך לעשות ?

כפיפות בטן כמה פעמים בשבוע ?
    כמה סטים של כפיפות כל פעם ?
    וכמה חזרות בכפיפות ?

ותוך כמה זמן אפשר יהיה לראות את התוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי הבטן ...

הוספת תגובה

• בשביל הריבועים

ענת פלדמן
    26/02/2009

ראשית לקחת בחשבון את הנתון הבסיסי ביותר: גנטיקה, מבנה גוף.
    כל השאלות ששאלת התשובה עליהן אינה אבסולוטית אלא אישית מאד, תלויה ברמת הכושר שלך, כמה זמן אתה מתאמו, גיל, משקל. אין חוק מוחלט של כמה פעמים. יכול להיות שאומר לך 3 פעמים וזה יהיה מעט מידי, יכול להיות שאומר יותר ואז אעשה לך עוול כיון שתגיע לאימון יתר.
    זה נכון שזמן האימון יועיל יותר או פחות לשריפת השומנים, אבל גם זה לא נתון יחיד שאיתו עובדים: התזונה חשובה לא פחות אם לא יותר.
    אני מצטערת שאני "קשה" איתך אבל גם התוצאות - עניין אישי לגמרי. אני מכוונת אותך לסבלנות, לאמץ את הספורט והתזונה הנכונה כדרך חיים ולבחור בבריאות. אז גם תראה תוצאות.
    אם תרשום לנו נתונים נוספים (גיל גובה משקל רמת כושר אחוזי שומן אם אתה יודע) נוכל להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש מבאס ...

אסי
    26/02/2009

אז מה שאת אומרת זה שאני יכול להתאמן סתם ולא לראות ריבועים בחיים ... הגובה שלי זה מטר 77 משקל 78 אחוזי שומן 23 מאז ומתמיד אני אוכל הכל ובכל שעה ... זאת אומרת אפילו לאפה ב2 ו3 בלילה פעם הייתי מתאמן הרבה הייתי שחקן כדורגל היום אני וכמעט לא עושה ספורט אולי יום אחד מהשבוע אני משחק עם החברים לא יותר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע אסי

ענת פלדמן
    26/02/2009

בהחלט יש מצב שתראה ריבועים, אחוז השומן שלך הוא לא ממש נמוך, יש מקום לשיפור, ולכן יש סיכוי גבוה שאכן תגענה קוביות. בשביל הסיכוי הקטן שלא יהיו - אני מכוונת אותך לפעול גופנית לא לשם טיפוח הגוף אלא יותר לשם טיפוח הבריאות... תזונה נכונה, אירובי ואנאירובי כדרך חיים, הנאה ואושר, מה שיביא לאחוזי שומן נמוכים יותר גם לתוצאות. נכון לעכשיו אם רק תעשה שרירי בטן לא יראו כלום. הבטן רק תתחזק, השומן לא יומס. זו רקמה נפרדת לגמרי. כן כדאי לאכול נכון
    לעשות ספורט באופן רציף וקבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון ...

אסי
    26/02/2009

אז תני לי קצת כיוון לגבי הריצות ... כמה פעמים בשבוע ? כמה דקות ? מה המרחק ? וכמה כפיפות במהלך השבוע ? אם את יכולה לכוון אותי גם לגבי התזונה מה טוב דרך אגב עבודה על משקולות עוזרת להורדת השומן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוון

ענת פלדמן
    26/02/2009

פשוט להתחיל, למשל שלוש פעמים בשבוע ריצה קלה של כחצי שעה, עם מתיחות לסיום ותרגילים בסיסיים של כפיפות בטן ושכיבות סמיכה. לגבי הכמות: זה תלוי בכושר שלך. התחל בהדרגה. מה חשובה מאד זו התזונה שלך. אני מפנה אותך לאתר שלי שם יש הסברים פיזיולוגיים וגם הכוונה תזונתית ראשונית מאתרים אחרים, ועוד.. המטרה שלי היא להקנות מודעות, אני לא מכירה אותך והטוב ביותר לעשות כעת בשלט רחוק זה לאפשר לך לבנות משהו התחלתי לפי אורח החיים שלך, לפי מה שמתאים לך. משם נמשיך.
    עבודה עם משקולות בונה את מסת השריר מה שמעלה את השריפה המטבולית מה שמוריד בשילוב עם עוד כמה דברים את אחוזי השומן בכל הגוף. אבל זה לא שאם תעשה כפיפות בטן זהימיס את השומנים בבטן. ממש לא. אין ירידת שומנים נקודתית וגם חיזוק שריר לא ממיס שומן. זו רקמה נפרדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו