בקשר לפריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לפריקת כתף
    נתנאל
    26/02/2009

היי ענת שוב אני (קיבלתי חודשיים חופשת מחלה אז אני הולך קצת לשגע ....סורי חח) מתוקף היותי מכור לאימונים ומתוקף הכתף שיצאה כרגע לחופשה בת חודשיים מה אורח החיים שאת ממליצה לי על מנת לשמור על גופי כמה שאפשר? כמו כן קיימים המכשירים הרוטטים ששמים על שרירים ....לא ככ האמנתי בהם אך אם זה משהו שיכול לעזור אני יתחיל להשתמש בו רק אם תוכלי לפרט לי את ההשלכות של המכשיר והאם את ממליצה כמובן שהתכנון הוא לנוח מנוחה אבסולוטית כחודש או חודשיים _((תלוי בהוראות הרופא) להזכיר לך לפני ככמה שבועות השארתי הודעה שאינני מרגיש את כאבי השרירים באימונים ואמרנו שזה כנראה מסבולת גבוהה שיש לי הנחמה שלי מהפציהעה שאחרי חודשיים מנוחה אין מצב שאני לא ירגיש את הכאבים....את מאשרת את זה ? והשאלה החשובה בעיקר כרגע גופי נראה טוב ידיים בטן חזה וכתפיים הכל מעוצב ובנוי היטב עד כמה הוא יהרס במהלך החודשיים? לפי דעתך? ומה ניתן לעשות על מנת לצמצם ככל האפשר את הנזק?(כמובן שאני הולך להקפיד על תזונה של דוגמנית כי אני אכלן לא קטן וללא שריפת הקלוקיות מהאימונים אני חושש להשמין) תודה מראש שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לפריקת כתף

הוספת תגובה

• הי נתנאל

ענת פלדמן
    26/02/2009

אני בין אימונים. אוכל לענות לך (ויש לי הרבה...) היום בלילה או מחר בבוקר, ברשותך. :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    26/02/2009

לא מאמינה במכשירים רוטטים. אין השלכות, פשוט לא.
    אחרי מנוחה שכזו וודאי ובוודאי שתרגיש את השרירים. על זה אומרים Be careful with what you wish for...
    לגבי איך יראה הגוף - לא ברור. כנראה ירידה במסת השריר, אין מזה מנוס. אבל זה כמובן הפיך לחלוטין - ברגע שתחזור להתאמן והכל יחזור לשגרה גם הגוף יחזור לעצמו ויזואלית. הקפד על תזונה אבל היזהר מאכילה מרובה של חלבונים. נוטים לחשוב שאם לא זזים אז כדי שישמרו השרירים יש לאכול יותר חלבונים. זה לא נכון, התזונה תומכת בעבודת השריר, אכילה מוגזמת של חלבונים מסוכנת. לא הייתי אומרת לאכול כמו דוגמנית כי 1200 קלוריות זה מעט מידי בשבילך. אבל כן לאכול מסודר, מאוזן, בלי שטויות, לשתות מים.
    עקוב אחר עצת הרופאים. אם הם כוונו אותך למנוחה מוחלטת - זה מה שתעשה.
    המון סבלנות, תהנה מהזמן הזה שאתה נח, מטפל בעצמך. זה נשמע הזוי אבל אפשר ורצוי למצוא את הדברים החיוביים שבסיטואצה החדשה - ובהם להתמקד. זה מחולל פלאות לנפש ולגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה בינתיים....עד השאלה הבאה

נתנאל
    27/02/2009

:) :) :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו