מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לפריקת כתףנתנאל26/02/2009
היי ענת שוב אני (קיבלתי חודשיים חופשת מחלה אז אני הולך קצת לשגע ....סורי חח) מתוקף היותי מכור לאימונים ומתוקף הכתף שיצאה כרגע לחופשה בת חודשיים מה אורח החיים שאת ממליצה לי על מנת לשמור על גופי כמה שאפשר? כמו כן קיימים המכשירים הרוטטים ששמים על שרירים ....לא ככ האמנתי בהם אך אם זה משהו שיכול לעזור אני יתחיל להשתמש בו רק אם תוכלי לפרט לי את ההשלכות של המכשיר והאם את ממליצה כמובן שהתכנון הוא לנוח מנוחה אבסולוטית כחודש או חודשיים _((תלוי בהוראות הרופא) להזכיר לך לפני ככמה שבועות השארתי הודעה שאינני מרגיש את כאבי השרירים באימונים ואמרנו שזה כנראה מסבולת גבוהה שיש לי הנחמה שלי מהפציהעה שאחרי חודשיים מנוחה אין מצב שאני לא ירגיש את הכאבים....את מאשרת את זה ? והשאלה החשובה בעיקר כרגע גופי נראה טוב ידיים בטן חזה וכתפיים הכל מעוצב ובנוי היטב עד כמה הוא יהרס במהלך החודשיים? לפי דעתך? ומה ניתן לעשות על מנת לצמצם ככל האפשר את הנזק?(כמובן שאני הולך להקפיד על תזונה של דוגמנית כי אני אכלן לא קטן וללא שריפת הקלוקיות מהאימונים אני חושש להשמין) תודה מראש שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נתנאל
ענת פלדמן26/02/2009אני בין אימונים. אוכל לענות לך (ויש לי הרבה...) היום בלילה או מחר בבוקר, ברשותך. :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן26/02/2009לא מאמינה במכשירים רוטטים. אין השלכות, פשוט לא.
אחרי מנוחה שכזו וודאי ובוודאי שתרגיש את השרירים. על זה אומרים Be careful with what you wish for...
לגבי איך יראה הגוף - לא ברור. כנראה ירידה במסת השריר, אין מזה מנוס. אבל זה כמובן הפיך לחלוטין - ברגע שתחזור להתאמן והכל יחזור לשגרה גם הגוף יחזור לעצמו ויזואלית. הקפד על תזונה אבל היזהר מאכילה מרובה של חלבונים. נוטים לחשוב שאם לא זזים אז כדי שישמרו השרירים יש לאכול יותר חלבונים. זה לא נכון, התזונה תומכת בעבודת השריר, אכילה מוגזמת של חלבונים מסוכנת. לא הייתי אומרת לאכול כמו דוגמנית כי 1200 קלוריות זה מעט מידי בשבילך. אבל כן לאכול מסודר, מאוזן, בלי שטויות, לשתות מים.
עקוב אחר עצת הרופאים. אם הם כוונו אותך למנוחה מוחלטת - זה מה שתעשה.
המון סבלנות, תהנה מהזמן הזה שאתה נח, מטפל בעצמך. זה נשמע הזוי אבל אפשר ורצוי למצוא את הדברים החיוביים שבסיטואצה החדשה - ובהם להתמקד. זה מחולל פלאות לנפש ולגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה בינתיים....עד השאלה הבאה
נתנאל27/02/2009:) :) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן27/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)