מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהזאק27/02/2009
הייי
טוב אז ככה אני בן 14 שוקל 55 ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע תוכנית ABC
אני כבר חודשיים במכון ולא רואה תוצאות {חוץ מהחזה בקצת }אני מקפיד על תזונה אחרי אימון
רציתי לדעת למה אני לא רואה תוצאות בידיים ?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי זאק
ענת פלדמן27/02/2009האם אתה יודע מהם אחוזי השומן שלך? (לא ציינת גובה)
אתה עוד בשלבי גדילה, אתה יודע. הגוף משתנה, עובר שינויים, יכול להיות ש"פתאום" תהיה צמיחה לגובה. אילו נתונים שיש לקחת בחשבון.
חדשיים זה יפה, והנה כבר אתה רואה תוצאות בחזה.
ידיים- אתה מתכוון לשרירי הזרועות. אני ממליצה לך לקחת סרט מדידה ולמדוד היקפים, לעיתים ויזואלית אתה לא ממש רואה תוצאות אבל במדידה תראה גדילה של הזרוע.
הקפד על התזונה לא רק אחרי אימון אלא כל היום כולו. האם ידאטנית מקצועית התאימה לך תפריט? כדאי לעשות את זה מסודר ונכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות, התמדה והתוצאות יבואו..
שי אלנקרי27/02/2009חודשיים זה לא מעט זמן אך גם לא הרבה...תהיה סבלני והתוצאות יגיעו. כפי שענת אמרה תמדוד את הידיים בעזרת סרט מדידה ותעקוב אחר זה. מומלץ שתיתיעץ עם דיאטנית ספורט לצורך התאמת תוכנית תזונה אישית עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת כנית ABC
עופר קיס27/02/2009לדעתי תכנית זו מתקדמת מדי בשבילך תנסה ABA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אז....
זאק28/02/2009אז אתם אומרים לי שכדאי לי לרדת מתוכנית ABC אפשר לוותר על רגליים ולהוסיף עוד A לתוכנית שלי הגובה שלי הוא 181 ואני לא בטוח כל כך על אחוזי שומן על תזונה אני מקפיד 3-4 ארוחות ביום יש אולי עוד משהו שאני צריך לשנות או לעשות בדקתי את ההיקף של היד הוא בטיפ טיפה גדל ואני לא רואה נפח על היד הקידמית והאחורית שלי למה ?......עדיף לי לקחת קראיטין ?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון-זאק
שי אלנקרי01/03/2009כדאי שתעבור לתכנית ABA כמו שעופר ציין....ובטח שלא לוותר על אימון רגליים...אימון רגליים הוא החשוב ביותר להתפחות השרירים...כן שמעת נכון...
לגבי הקריאטין..לא חושב שבגילך הייתי מתחיל כבר עם קריאטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)