מה יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?
    בת 16..
    27/02/2009

כבר שבועיים שאני לא עושה הליכות או פעילות גופנית כלשהי בגלל חוסר זמן והתעצלות.. אני אוכלת המון אוכל יותר מדי וגם דברים משמינים ועליתי עוד קילו.. אני כל הזמן עצובה בגלל זה..והגישה שלי חזרה להיות כמו פעם..ואני רק עולה במשקל..כבר חודשיים אני מפחדת להשמין יותר..הבטן שלי כבר ממש גדולה ושמנה.. מה עושים??? אני פשוט כל היום אוכלת.. עוד שאלה..אני רושמת את מה שאכלתי היום כי זה נראה לי ממש הרבה ומשמין..זה בדרך כלל התפריט שלי של שישי שבת ונראה לי שזה יותר מדי וגם לא בריא..מה עושים עם התפריט הזה ועם הרצון לאכול גם כשלא רעבים אלא סתם כי "בא לי"?? היום..ניסיתי גם לספור קלוריות אבל לא הלך משהו..אבל חישבתי בכל זאת. בבוקר מעדן שוקולד-120 קל' בצהריים כוס וחצי של אורז-נראה לי 200 קל' וכוס עדשים -150 עם פרגית על האש ושניצל מתובלנים עם שמן -350 קל' ביחד(אני משערת) עם זה סלט ענק. ופרוסת לחם רגיל עבה-100 קל'. אחר כך המון מסטיקים וסוכריות במשקל עם המון סוכר שזה יותר מ 300 קל'. ותפוח ענק-קראתי שזה 90 קל' ואחר כך בננה גדולה-גם 90 קל' ועכשיו משעמום אכלתי עוד אורז שיש בסיר בערך 6 כפות.. ונשנשתי עוד תפוח-90 קל' ו 3 שוקולדים בינוניים(ביחד 250 קל') יצא לי עד עכשיו.. 1740 וזה מלא וגם אכלתי פה מלא דברים סתם משעמום ולא בגלל רעב אני לא יודעת מהל עשות ועכשיו גם יש בחוץ גשם והליכה אי אפשר לעשות ויש לי המון מבחנים ואין לי זמן לנשום ואני כל הזמן אוכלת אוכל משעמום ורע לי..כי הגוף שלי מקבל צורה לא יפה לא מחוטבת ושמנמנה ..בלי קשה למשקל אני מרגישה שאני אוכלת הרבה ולא יודעת מה לעשות.. ועכשיו אחרי כל מה שאכלתי אני עוד חושבת על האוכל.. תעזרו ליי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?

הוספת תגובה

• מסגרת,

ענת פלדמן
    27/02/2009

אימון אישי, מחוייבות לתהליך, יש אנשים מקצועיים לצורך העניין בדיוק. אנחנו פה בפורום לאוזן קשבת ותמיכה בשלט רחוק, גם נופר המתוקה וודאי מבינה לליבך, אבל אני באמת מאמינה שמסגרת לה את מחוייבת תעלה אותך על דרך המלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי מותק

נופר
    27/02/2009

נכון, אני גם חושבת את נורא צריכה את התמיכה הזו ואת הכיוון..ובגלל לשנות גישה לכל הנושא הזה התעסקות יתר רק יכולה לעשות יותר רע לפעמים את לא צריכה לעשות דיאטה ולסבול את פשוט צריכה להוריד בכמויות,במתוקים,ובמוצרים עם שומן גבוהה תשתדלי לעשות ספורט בשביל הכיף ואת תרזי בלי להתכוון בכלל כנראה עצם העבודה שאת "בדיאטה" מכשילה אותך פסיכלוגית.זה קורה למלא בגלל זה את צריכה אורך חיים נכון ומסודר ולא להרגיש מסכנה שאת אוכלת קצת דבר שני.את חיבת להרגע ולקחת הכל בפרופרציות!!! את הרצון ואת המוטבציה יש לך...משם זה רק השליטה ומודעות אם ההיתי יודעת איפה את גרה ואולי קרוב אלי ההיתי מוציאה אותך קצת לריצות איתי ולדרבן אותך :)))))) בכל מקרה..יהיה בסדר אל תדאגי(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו