תחליף לריצה או הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף לריצה או הליכה
    איציק
    27/02/2009

האם יש איזה פעילות ארובית ששווה בזמן לריצה או הליכה על הליכון זאת אומרת אני רץ כ30 דק' או הולך כ שעה במהירות של 6.5-7 קמש המטרה להתחטב ולהוריד את הכרס הקטנה + צמיגונים (אני צריך פעילות אחרת בגלל הכאבים בעקב) המלצתם פה על שחייה אבל בהשוואה לריצה האם זה אפקטיבי באותה רמה ??? של שריפת שומן ואם מדובר באותו זמן של משך האימון ?? ואם יש פעולות אחרות לא יותר מחצי שעה לשעה בעוצמה של ריצה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לריצה או הליכה

הוספת תגובה

• שחייה הכי נכון מכל הבחינות !

ענת פלדמן
    27/02/2009

נדמה לי שפעם קראתי שהיא אפקטיבית פי 4 מריצה לאותו פרק זמן אימון. זה נשמע לי מעט מוגזם, אבל נותן אינדיקציה לגבי יעילות השחייה. ברור שרצוי לשחות בקצב בינוני-גבוה, לשלב כמה שיותר סגנונות, אפשר להוסיף סנפירים מה שמעלה בכמה אחוזים יפים את השריפה הקלורית פר אימון.
    דגש על תזונה להורדת הצמיגונים, כוון לשחייה של 4 פעמים בשבוע למשל 50 דק' ואתה מסודר.
    אפשר לשלב עם חתירה בחדר כושר, ואולי אפילו אליפטיקל - נסה אם זה לא לוחץ על העקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו