מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבין, זה רק שבועייםמשה27/02/2009
יש לי שאלה, אני לא מבין, ככה: הייתי מתאמן שנה במכון כושר, הייתי מרים מישקלים יפים עד לפני 3 שבועות בערך, ולפני שבועיים הייתי חולה מאוד - שפעת ביחד עם חום , לא התאמנתי שבועיים, חזרתי להתאמן שלשום, ואני לא מצליח להרים חצי מהמשקל שהרמתי לפני המחלה, למה זה??? זה כולה שבועיים נגיד היתי דוחק חזה 90 קילו ושלשום דחקתי 50 וממש היה לי קשה, למה זה כל כך קשה לי?? כולה שבועיים לא התאמנתי, זה לא חודש או חודשיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה
ענת פלדמן27/02/2009ראשית: ברוך רופא חולים.
נשמע הגיוני שאתה עדיין חלש מהמחלה. אם היית בתחילת דרכך כמתאמן היה לוקח לך הרבה יותר זמן להיות בכושר. אני בטוחה שתוך זמן מאד קצר תגיע לאותן תוצאות שלפני המחלה בזכות האימונים של פעם. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
משה27/02/2009קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה. דבר שני , את בתור מתאמנת ומאמנת מכירה את הבעיה הזאת? שתוך שבועיים שלא מתאמנים הגוף יורד לו הכושר? ( לא אמרתי חודש או חודשיים....רק שבועיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בוודאי
ענת פלדמן27/02/2009הכל בסדר, ספר לנו כשאתה חוזר לעצמך (וזה יהיה בעה"ש מהר מאד!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)