שאלה -לשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה -לשי
    משה
    28/02/2009

שי תראה יש לי דילמה קטנה אני מתאמן שנה במכון,בוא נגיד שאני בכושר טוב, עד היום אני מתאמן שבוע אחד ABA ,שבוע שני BAB , מתאמן 3 פעמיים בשבוע A- חזה ,כתפיים ,יד אחורית. B- רגליים ,גב ,יד קדמי. תראה שי, הבעיה פה שבשעה צריך להכניס 3 קב' שרירים וזה קצת עומס ואין כל כך הרבה זמן בשעה, (תתקן אותי אם אני טועה). אני מתלבט לעבור ל- ABC, A- חזה כתפיים B- רגליים גב C- ידיים הבעיה שב ABC, כל שריר מקבל רק פעם בשבוע עבודה, וזה ניראה לי לא מספיק, אבל מצד שני בשעה אני מגדיש רק 2 קב' שרירים ויש יותר הרבה זמן לתרגילים , מה אתה אומר?? מה כדאי לעשות? מה ניראה לך יותר הגיוני ?? נ.ב אני לא רוצה להתאמן יותר מ- 3 פעמים בשבוע ומצטער עם קצת חפרתי לך תודה מראש משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה -לשי

הוספת תגובה

• תוכנית אימון-משה

שי אלנקרי
    28/02/2009

קודם כל חשוב לומר ששעה זה המון זמן לאימון...
    עם אימון ממוקד וזמני מנוחה מדוייקים אתה יכול לעשות יופי של אימון
    לדוגמא: באימון A אתה מבצע 3 תרגילי חזה כפול 3-4 סטים+ 2 תרגילי כתפיים כפול 3-4 סטים+2 תרגילי יד אחורית כפול 3 סטים. באימון B תעשה 3 תרגילי רגליים כפול 3-4 סטים+3 תרגילי גב כפול 3 סטים+ 2 תרגילי יד קידמית כפול 3 סטים, תוסיף פעמיים בשבוע 3 תרגילי בטן של 3 סטים והרי לך יופי של תוכנית אימון של פחות משעה. תוודא שאתה נח לא יותר מדקה בין סט לסט ולא יותר משתי דקות בין תרגיל לתרגיל, תדאג לתזונה מושלמת לפני אימון, אחר אימון ובמהלך היום ותוכל לראות יופי של תוצאות. האימון לא חייב להיות קשה וארוך, לא זו הדרך להתפתחות.
    לגבי האופצייה השניה, גם זו אפשרות, קשה לי לומר לך בוודאות מה יותר עדיף בשבילך (לא ראיתי אותך ולא עבדתי איתך) אבל כדאי שתיתיעץ עם המאמן שלך בחדר הכושר ותשאל לדעתו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

משה
    28/02/2009

מה לגבי החזרות של התרגילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרות בתרגילים

שי אלנקרי
    01/03/2009

תשחק במספר החזרות בין תרגיל אחד לאחר כך שהטווח יהיה בין 8 ל-15. למשל: בתרגיל לחיצת חזה תבצע 3 סטים של 8-10חזרות ובתרגיל קרוב אופקי עם משקולות(פלייז) תעשה 3 סטים של 15 חזרות.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו