מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנופר03/03/2009
פעם בשבוע אני מרשה לעצמי להתפנק ב500 קל' כמו שאמרת לי (: זה חייב להיות כל פעם באותו יום ? זאת אומרת בטווח של שבוע ? כי אכלתי שבוע שעבר ביום חמישי..אז לא לאכול עכשיו נכון, לחכות ליום חמישי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיפות
ענת פלדמן03/03/2009למרווח של שבוע, כי זה משהו שאת מתכננת ומצפה לו וכו' וכו'. אם את ממש חייבת אז תחלקי את זה להיום וליום חמישי. לדעתי את בשלב שכל יום את יכולה לאכול משהו קטן, בנוסף למנת הכיף של הפעם בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו מה למשל ?
נופר03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל:
ענת פלדמן03/03/20094 קוביות שוקולד מריר (70 אחוז)
סקופ גלידה
קוביית חלבה (כף טחינה עם כפית דבש, מעדן)
מה את אוהבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי(:
נופר03/03/2009זאת אומרת משהו נגיד עד 100 קלוריות ? חלבבבבבבבבבה יאמי יאמי :)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו כזה
ענת פלדמן03/03/20094 קוביות מריר זה קצת יותר אבל לפי מה שאני מייעצת אז כדאי שתיים ביום. את יכולה להכפיל את הכמות, וכן, גם אם זה 150 או 200 לא יקרה כלום. את במצב של שמירה. זה ימנע "שבירות" בהמשך וקל לאמץ את זה כדרך חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
נופר03/03/2009כי באמת לפעמים במשך השבוע אני ממשיכה לרדת למרות שכבר אני ממש לא רוצה לרדת יותר מזה אבל חשבתי שהמנת כיף הזאת פעם בשבוע איך שהוא מאזנת את הכל , חשבתי שזה מה שבעצם שומר על המשקל אני יוסיף בימים שיש לי ממש צורך במתוק,כל עוד אין לי ואני בסדר עם זה אז נמשיך כרגיל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
נופר03/03/2009בשוקולד מריר שאני אוכלת שהוא גם 70 אחוז מוצמקי קקאו כתוב עליו על כל קוביה 21 קל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל איזו חברה?
ענת פלדמן03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
נופר03/03/2009של פרה החדש. לפעמים גם אמא קונה שוקולד שכתוב עליו שוקולד שווצרי מריר איכותי, משהו כזה הדיאטנית שההיתי אצלה אמרה שזה 23 קל' לקוביה אחת בכל מקרה זה בין 90 ל110 אני מאמינה , העיקר הטעם עזבי אותך שטויות :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מעולה הפרה החדש
ענת פלדמן03/03/2009חשבתי שזה יותר קלוריות, אני שמחה לשמוע. האמיני לי שיש לי לקוחות שזה כן משמעותי כמות הקלוריות שם... אם את יכולה לקנות את זה שמגיע עם אגוזים - השילוב של השוקולד עם האגוזים הוא נכון וטוב מבחינה תזונתית. ובכלל זה ממש טעים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טעים מאוד
נופר03/03/2009אני ינסה את זה (: עכשיו אכלתי קראסון ביזבזתי את זה על היום כי ההיתי ממש חיבת, אבל לא נורא זה חד פעמי עד לשבוע הבא........ :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfyi
ענת פלדמן04/03/2009בקובית פרה מריר החדש: 50 קל'. לא ברור לי מאיפה היא הביאה את ה 23. אולי במריר של ה 40 אחוז - הקוביות הקטנות יותר. בכל מקרה - כדאי לדעת. כשזה יותר משתי קוביות זה כבר נהיה משמעותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
נופר04/03/2009שאלתי אותה על זה היום והיא אמרה לי שזה לא במריר החדש של ה70 אחוז, זה במריר רגיל של פרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)