בקשר לשחייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לשחייה
    איציק
    04/03/2009

התחלתי לשחות (במקום ריצה עקב כאבים בעקב ) בפעם הראשונה מזה זמן רב וכמו שקורה בהתחלה זה דיי קשה הצלחתי לשחות בלי הפסקה בסך בכל 50 מטר (הלוך ושוב ) נראה לי זאת בריכה חצי אולימפית - בכל מקרה המשכתי לשחות ב ערך 12 בריכות (כולל הלוך ושוב ) עם הפסקות בין צד לצד זה לקח בערך 25 דק' -הרגשתי דיי טוב ורענן כל היום השאלה היא - מה המטרה כמה זמן אני אמור לשחות כדאי להגיע לרמה של חצי שעה שחייה או שעה הליכה ו כמה ימים בשבוע ללכת (אני כרגע מתחיל לשחות ב 7:00 בבוקר ואז ישר לעבודה אין לי בעייה של ימים השאלה אם יש טעם ללכת כל בוקר או מספיק 3-4 פעמיים בשבוע בהתחשב שאני רק התחלתי לשחות וצריך להכניס לכושר המטרה כמובן חיטוב ( בן 35 מטר 1.70 ושוקל 73 ק"ג)(כמובן אני גם מתאמן ב משקולות 4 פעמיים בשבוע ABAB (

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לשחייה

הוספת תגובה

• ברכות

ענת פלדמן
    04/03/2009

על השחייה :) אני מבטיחה שזה יהיה יותר ויותר קל. המטרה שלך היא לשחות רצוף לפחות 30 דק' בקצב של נניח 60 בריכות של 25 מטר. עם התמדה סבלנות ושחייה של 3 פעמים בשבוע אתה בקרוב שם. אל תתייאש שכרגע אתה שוחה רצוף רק שתי בריכות. בפעם הבאה כבר תשחה רצוף 4, וכך הלאה. כשאתה רואה (נניח עוד שבועיים ) שקל לך יותר לשחות אפשר לעבור לשחייה של כל יום. אתה תתמכר, בהבטחה. המשך עם המשקולות, עם התזונה הנכונה. מתיחות בסוף השחייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בקשר למשקל

איציק
    04/03/2009

מאז שהתחלתי להתאמן בערך לפני חודשיים ירדתי 2 ק"ג בערך ואני גם מרגיש שהגוף מתחטב הקטע שאני לא מעוניין לאבד משקל אלה לעלות מסה ואת זה אני לא מצליח הקטע בלתחטב הוא גם להוריד את הכרס הקטנה אבל האם יש דרך לשלב בין השתים מבלי לרדת במשקל ?? (דרך אגב אני לא מרגיש שאני רעב ואני הולך מאז שהתחלתי להתאמן רק אוכל מזין לפי ההמלצות שלכם- יוכל להיות שאני לא אוכל מספיק ??? לא הייתי אמור להיות רעב במשך היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם חיטוב

ענת פלדמן
    04/03/2009

אחכ מסה. אם אתה רוצה להוריד את הבטן - זו הדרך. אחכ לשלב תכנית אימונים שעובדת על המסה ואז אתה גם מעלה במשקל, מעלה את מסת השריר שלך. אני לא יודעת מה אתה אוכל אבל רעב הוא לא חובת המציאות. זה נכון שבשביל לרזות צריך לאכול, אם אתה לא רעב - כנראה אתה אוכל מספיק, ונכון. נשמח להתעדכן בתפריט התזונה שלך ולקבל שוב פרטים על גובה ומשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו