שרירי בטן ורגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן ורגליים
    אליאור חן
    05/03/2009

אני לא כל כך מקפיד על תזונה ועל פעילות גופנית יותר מידי אך יש לי מעט "קוביות". איך אני יכול לאמן את שרירי הבטן ברמה בולטת יותר? והאם הליכה מרובה תורמת לשרירי הבטן? בנוסף, איפה בדיוק נמצא השריר ברגל? האם הוא בירכיים או בקרוב לכף הרגל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן ורגליים

הוספת תגובה

• אליאור

ענת פלדמן
    05/03/2009

יש לך קוביות כי התברכת מבחינה אנטומית, גנים טובים. שמור על זה, ובשביל להבליט:תזונה, פעילות אירובית אבל גם חיזוק הגוף ותרגילים לשרירי הבטן. מצ"ב כתבונת שלי בנושא.
    הליכה היא פעילות אירובית היא תוריד את אחוזי השומן בגוף בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות אנאירובית. היא איננה מחזקת את שרירי הבטן.
    יש הרבה מאד שרירים ברגל. מהברך עד עצם האגן: מקדימה יש את הארבע ראשי - שריר הירך הקדמי. מאחורה יש את התלת ראשי, שריר הירך האחורי. שריר התאומים מהברך ועד לקרסול: (גסטרוקנמיוס), היא השוק, והשריר שעוטף את השוק מקדימה. וכמובן שרירי כף הרגל.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אליאור חן
    06/03/2009

תורה רבה על תגובתך המהירה. מבטיח לחזור לעדכן. :) דרך אגב, האם את יכולה להרצות לבני נוער בחט"ב על תזונה וכושר? אני במועצת תלמידים ואנחנו מנסים להקים שבוע בריאות... אם כן, האם את יכולה לעשות זאת בהתנדבות? אם לא, כמה זה יעלה לחט"ב? תודה רבה מראש! המשך יום נעים ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, מאיפה אתה בארץ?

ענת פלדמן
    06/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנתניה

אליאור חן
    07/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה

ענת פלדמן
    07/03/2009

אני מתל מונד. אתה מוזמן להתקשר ואשמע במה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו