מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי בטן ורגלייםאליאור חן05/03/2009
אני לא כל כך מקפיד על תזונה ועל פעילות גופנית יותר מידי אך יש לי מעט "קוביות". איך אני יכול לאמן את שרירי הבטן ברמה בולטת יותר? והאם הליכה מרובה תורמת לשרירי הבטן? בנוסף, איפה בדיוק נמצא השריר ברגל? האם הוא בירכיים או בקרוב לכף הרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליאור
ענת פלדמן05/03/2009יש לך קוביות כי התברכת מבחינה אנטומית, גנים טובים. שמור על זה, ובשביל להבליט:תזונה, פעילות אירובית אבל גם חיזוק הגוף ותרגילים לשרירי הבטן. מצ"ב כתבונת שלי בנושא.
הליכה היא פעילות אירובית היא תוריד את אחוזי השומן בגוף בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות אנאירובית. היא איננה מחזקת את שרירי הבטן.
יש הרבה מאד שרירים ברגל. מהברך עד עצם האגן: מקדימה יש את הארבע ראשי - שריר הירך הקדמי. מאחורה יש את התלת ראשי, שריר הירך האחורי. שריר התאומים מהברך ועד לקרסול: (גסטרוקנמיוס), היא השוק, והשריר שעוטף את השוק מקדימה. וכמובן שרירי כף הרגל.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אליאור חן06/03/2009תורה רבה על תגובתך המהירה. מבטיח לחזור לעדכן. :) דרך אגב, האם את יכולה להרצות לבני נוער בחט"ב על תזונה וכושר? אני במועצת תלמידים ואנחנו מנסים להקים שבוע בריאות... אם כן, האם את יכולה לעשות זאת בהתנדבות? אם לא, כמה זה יעלה לחט"ב? תודה רבה מראש! המשך יום נעים ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, מאיפה אתה בארץ?
ענת פלדמן06/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתניה
אליאור חן07/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה
ענת פלדמן07/03/2009אני מתל מונד. אתה מוזמן להתקשר ואשמע במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)