מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדימה06/03/2009
שלום אני עוד חודש ב18 ועוד 4 חודשיים אני מתגייס רציתי שתמליצו לי אל אימון כושר לצבא. בנתיים אני כבר מיתאמן חודש היתחלתי לאתמן 3 פעמים בשבוע בשבועיים הראשונים רציתי בין ל2-3 קילומטר כול אימון ובשבוע 3.4 רציתי כבר חמש קילומטר ואכשיו זה כבר חודש שני שאני מיתאמן ואני רץ 6 קילומטר עם מישקולות על הרגליים ולפני כול אימון אני עושה שתיי סטים של בטן 50 כול סט.שכיבות שמיכה אני עושה 4 סטים של 15.ומתח אני עושה שתי סטים כול סט 10. ואכשיו קראתי שלהרבה אנשים ישר שברי מאמץ אני פוחד שגם לי היה הייתי רוצה שתיתנו לי אימון מסודר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דימה
ענת פלדמן06/03/2009אני לא ממש בעד ריצה עם משקולות, זה יכול ליצור עומס יתר על המפרקים ולא נראה לי שאתה זקוק לזה. כן אפשר לשלב תרגילי כוח לרגליים בצורת מכרעים למשל או מכשירים בחדר הכושר אם אתה מבקר שם. שברי מאמץ נוצרים מעומס יתר. זה נשמע שאתה בדרך הנכונה, זה יפה שעלית בהדרגה במרחק (אבל בלי המשקולות הפעם) והטיפ שלי אליך הוא תמיד להקשיב לגוף. אם כואב - לנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת פלדמן
דימה07/03/2009בסדר אי יפסיק לרוץ אם משקולות. אבל אני לא ממש אוהב חדר כושר למה אני מיתאמן בתנאיים של הצבא כמו לרוץ בים אז יש לך לאמליץ לי אל כמה תרגילים לחזק את הרגלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן07/03/2009אפשר לעשות יופי של אימון ללא חדר כושר. מכרע (סקווט). מעמידת פיסוק יורדים לישיבה "באויר", כאילו אתה מתיישב על כסא, ידיים קדימה, בטן אסופה טוסיק לאחור וגב ישר. כפיפה וישור - התחל מ 10 פעמים.
עשה צעד קדימה עד שהברך נמאצ ב 90 מעלות, מעל לקו כף הרגל, וחזור לעמידה. 10 פעמים לכל רגל.
אימון פליומטרי יכול להיות מצויין, אבל בזהירות. ניתורים גבוהים מעל מכשולים, כשהנחיתה כמה שיותר אנכית (כלומר ניתור לגובה)
חובה חימום דינאמי לפני ביצוע התרגילים ומתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דימה07/03/2009עזרת לי מאוד בטח היו לי עוד שאלות בהמשך חחח ממש תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן07/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת שברי מאמץ
עופר קיס08/03/2009דימה שלום
ענת נתנה לך א5חלה עצות ואני מוסיף עוד כמה
1. התחל את הפעילות עם חימום טוב- ריצה קלה של 5-7 דקות.
2.בסיום הפעילות בצע מתיחות לחלק האחורי של השוק למשך 30 שניות פעמיים
( עמוד ליד קיר שלח רגלישרה אחורה עקב במגע עם הריצפה וכפוף ברך קדמית עד שתרגיש מתיחה טובה. בצע שוב את המתיחה אך הפעם כאשר הברך האחורית קצת כפופה אך העקב עדיין על הריצפה.
3. לגבי חיזוק רגליים מצא עליה לתולה למחצה באורך 30-50 מטר ועלה אותה במהירות בינונית עד מהירה.. רד לאט בחזרה בצע זאת כל יומיים או שלושה. התחל בשתי חזרות ותגיע ל בערך 8 .
4. אל תשכח להתחיללרוץ עם נעלי צבא או נעלים גבוהות. אם אתה לא רגיל תתחיל בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)