מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי.המון זמן לא כתבתי פה..בת 16..07/03/2009
אז ככה..המצב שלי לא משהו עליתי בחודש הזה עוד קילו.. ואני לא מבינה מה יש לי כל היום אני אוכלת ואני בכלל לא רעבה אני ממשיכה לאכול אוכל . ואחרי כל מה שאני אוכלת אני עצבנית..אני רואה את הבטן שלי גודלת לי מול העיניים ומקבלת מבנה יותר שומני ועגלגל ממה שהיא ואני ממשיכה לאכול ואני לא עושה ספורט בגלל חוסר חש.. לטיפול כלשהו אין לי זמן ללכת בגלל חוסר זמן(בית ספר בגרויות) וגם בגלל שאין לי רצון.. ואני מאבדת שלי אני כבר לאיודעת מה לעשות...אני כבר יותר מחודש אוכלת כל יום יותר מ 3000 קלוריות מאוכל לא בריא וגם מאוכל בריא לדוגמא היום אכלתי בבוקר ביצה קשה שעועית אדומה עגבנייה חתיכת ג'חנון ו 2 פרוסות חלה עם אבוקדו בצהריים כוס וחצי אורז כוס וחצי עדשים מלא מרק רטבים סלט ענק והמון שניצלים קטנים ופרגית ענקית אחר כך נשנשתי בתפוח ענקי וחבילת סוכריות טופי(שזה יצא 674 קלוריות) קיצר אני במצב מפחיד ומטוררף!! אני בולסת מלא ועוד אני מודעת לזה שאני הורסת לעצמיאת החיים ועכשיו אכלתי 2 מעדנים שכל מעדן זה 112 קלוריות בטעמי שוקולד ווניל. ובערב יש לי מסיבה שמביאים שם פיצות וחטיפים קיצר המצב גרוע בבקשה תעזרו לי דרך האתרר(אני מתחננת) .. ממחר אני חייבבת לשמור חייבת חייבת חייבת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :(
בת 16..08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מתוקה
ענת פלדמן08/03/2009ראיתי את הודעתך. כל מה שיכולתי לעשות במסגרת המגבילה של הפורום כבר אמרתי. אני כן חושבת שכשזה קשור לבריאות שלך את אמורה למצוא לזה את הזמן. לרופא שיניים היית הולכת? אם היית חלילה חולה היית הולכת להיבדק? אם היה לך אוטו והיה שם פנצ'ר היית מוצאת את הזמן לתקן? אז בכל העומס (והאמיני לי שאני יודעת על מה את מדברת) כדאי מאד למצוא זמן לטפל כמו שצריך בבריאות הפיזית והמנטלית שלך. זה הכי חשוב בעולם, לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת בפורום השני
נופר08/03/2009שאת בתת משקל אז מה הבעיה ?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)