שמעתי שפלאפל זה בריא הבעייה שזה מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמעתי שפלאפל זה בריא הבעייה שזה מלא
    איציק
    07/03/2009

קלוריות האם זה נכון ????? 2. לפי מה יודעים כמה קלוריות אנחנו מוצאים ביום - וכמה באימון של 50 דק' במשקולת או 30 דק שחייה ?? 3. אני כרגע רוצה לעלות קצת מסת שריר ובנתיים אני רק יורד כל שבוע - אז זה אומר שאני במינוס קלוריות - אז מה אני אמור לעשות לאכול יותר ?? או שלאט לאט גם המסה תעלה ( לא לשכוח שיש גם כרס ממש קטנה להוריד אבל בגדול אני רזה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי איציק

ענת פלדמן
    07/03/2009

לא רק שיש שם יחסית הרבה קלוריות זה גם מטוגן ובדר"כ אוכלים את זה עם פיתה וחומוס ושמחה. אז לקחת את זה בחשבון. יש באתר שלי קישור למחשבון תזונה שנותן גם ערכים תזונתיים - שווה לפתח מודעות. כך גם לגבי פעילות גופנית, שים לב למחשבון שיש כאן ב BEOK לגבי הוצאה קלורית. הכנס ל"מחשבונים" ותראה שם עוד כמה שמישים. אתה יורד במסת השריר או במשקל? להורדת הכרס: קודם חיטוב. כן, יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק קלוריות. קודם חיטוב (אירובי, תזונה, פעילות אנאירובית) להורדת הכרס. אחכ עלייה במסה. (תזונה, עבודת מסה על השרירים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה ירידה רק במשקל

איציק
    07/03/2009

כי השריר גודל דרך אגב אחרי חודשיים של אימונים העלתי את המשקל של המשקלות האם מומלץ לשתות איזה שייק חילבונים ישר אחרי האימון כדאי לזרזר את הגדילה של השריר ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח צריך

ענת פלדמן
    07/03/2009

אני אישית לא מתה על השייקים, אני מאמינה שאתה יכול לקבל את כמות החלבונים לה אתה זקוק מהאוכל. אם אהת אוכל מספיק חלבונים במשך היום ואוכל נכון אחרי האימון זה מספיק. הסכנה היא אובר בצריכת חלבונים כשזה לא מבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בדיקה במחשבוני

איציק
    07/03/2009

הקלוריות במאכלים שאני אוכל במשך היום מתברר שאני אוכל בסך הכל בין 1500-1900 קלוריות ביום וברמה שאני מתאמן אני שורף בערך 2500 קלוריות ביום האם אני לא אוכל מספיק ????(למרות שרוב הזמן אני לא מרגיש רעב ?) 2. איזה חלבונים מומלץ לאכול אחרי אימון ובאיזה כמות ?? ( כמה חלבונים ואיזה מוצרים ) כמו שציינתי אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע במשקולות ABAB ו4 פעמיים בשבוע על הבוקר שחייה כ30 דקות האם זה יותר מדיי ??? מטרה חיטוב + העלת מסה - האם אני צריך לאכול יותר ??והאם זה לא ישפיע על הורדת הכרס הקטנה ( בן 35 שוקל 72 ק"ג וגובה 1.70 ) ליתר ביטחון אני יציין את מה שאני אוכל בדרך כלל בוקר - מעדן יופלה 0% או חלב + פייבר 1 ב 10:00 תפוח ב 12:30 צוהרים חצי צלחת של ספגטי + חזה עוף לפעמיים גם מרק עוף או ירקות ב 16:00 תפוח או וגם חטיף אנרג'י ב19:00 לפני האימון בננה + קצת בייגלה אחרי האימון טונה במים ו 2 פרוסות לחם דגנים קל מחיטה מלאה עם גבינה לבנה או קוטג או לחלופין 3 פרוסות פסטרמה עם קצת ממרח חומוס אחלה וזהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון

ענת פלדמן
    08/03/2009

אתה באמת אוכל פחות מידי, גם לימים שבהם אתה לא מתאמן. זה כמות קלורית שמתאימה למי שמבקש להוריד במשקל.
    אם אתה "מסוגל" "להעמיס" יותר על הגוף מבחינת האוכל - עשה זאת. יש בהחלט מצב שיק חלבון מתאים לך, הייתי עושה זאת אבל אחרי הכוונה מקצועית פנים מול פנים עם דיאטן ספורט.
    בעיקרון אחרי אימון אינטנסיבי כמו שאתה עושה ההמלצה היא 30 גר' חלבון בשילוב עם פחמימה. לפי מה שאתה מתאר - זה לא מספיק. שייק חלבון יכול לכסות את זה. אם לא - גם שתי חתיכות חזה עוף עם אורז למשל. תראה במחשבון הזה גם את הרכבי המזון - זה ייתן לך אינדיקציה לגבי החלוקה (פחמימות-שומנים-חלבונים) בכל מוצר ויקנה לך מודעות והכוונה לפי מה שאתה אוהב לאכול.
    האימון שלך לא נשמע עמוס מידי, אבל בהחלט חייב להיות מגובה במספיק אוכל...
    התפריט שלך מתאים יותר לבנות מבחינת כמות הקלוריות, באתר שלי אם ראית את תפריט הבנים אתה יכול להוסיף שם בכל ארוחה. אתה יכול להמיר בשקט את ה 0 אחוז ל אחוז וחצי עד שלושה, את כמות הפסטה להכפיל, ואחרי האימון להנות מארוחה מלאה יותר. אפשר להוסיף אבוקדו, טחינה גולמית, כף שמן זית לסלט, אגוזי מלך או שקדים - לטובת השומנים הבריאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכמה קלוריות אני אמור להגיע ביום ?

איציק
    08/03/2009

בהתחשב שבממוצע אני מוציא 2500 קלוריות ביום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם

ענת פלדמן
    08/03/2009

אתה רוצה לשמור על המשקל, להוריד באחוזי השומן: 2500. (רשום לי שוב גובה משקל וגיל? נדמה לי שאתה לא צריך לרזות, יש לך מעט כרס ?!) אם אתה רוצה להעלות במסה: 2700. אבל שני הדברים לא עובדים ביחד. כלומר קודם חיטוב ואחכ מסה. בכל מקרה עכשיו אתה אוכל פחות מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטרה באמת חיטוב ואני לא רוצה לרדת

איציק
    08/03/2009

במשקל אבל יש כרס קטנה שצריך להוריד - ואני רוצה קצת לנפח את היידים ואת החזה אז כמה קלוריות לצרוך ביום ומתי זה משתנה ליותר קלוריות מאשר אני מוציא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי משך הזמן: זה אישי

ענת פלדמן
    08/03/2009

וספולטיבי., הניפוח מחכה רגע, המשך עם כמות קלוריות מאוזנת שמה שחשוב בעיקר זה אילו קלוריות אתה צורך: כלומר בריאות כמילת מפתח. כמה שבועות כנראה והכרס יורדת אתה עובר לאימוני מסה, וכך גם מבחינת התזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו