להתחיל להיות בכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחיל להיות בכושר
    לינור
    10/03/2009

אני בחורה בת 25, רזה. לא עסקתי בפעילות גופנית בערך מגיל 15 ואני מעוניינת. אני מעוניינת לעבוד על עיצוב הגוף, ישבן, בטן, ידיים ולהיות גמישה יותר. בעבר נרשמתי למכון כושר וניסיתי למצוא שיעור שמתאים (כי עצמאית על מכשירים לא ממש הצלחתי להתמיד) אבל נראה כי בכל השיעורים צריך מידה מסויימת של כושר גופני, גמישות וכוח שלי אין. מאמן אישי לא כ"כ בא בחשבון כי זה יקר מידי. התחלתי להתעניין בשיעורי יוגה בתור התחלה ווקראתי על זה קצת, אבל ראיתי שעושים שם תרגילים רבים שאינני יכולה לבצע מאחר ואיני גמישה כלל. האם יש איזה שהוא חוג כלשהו או פעילות ספורטיבית שיכולה להתאים לי בכדי שאוכל להיות גמישה יותר ולעזור לי בחיטוב? תודה, לינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתחיל להיות בכושר

הוספת תגובה

• כל ההתחלות קשות

ענת פלדמן
    10/03/2009

אני מסכימה שזה יכול ליאש כשכולם גמישים וחזקים. את מצטרפת, עובדת בקצב שלך עד כמה שאת יכולה ועם התמדה וסבלנות (לא הרבה זמן אגב) את מרגישה טוב בקבוצה. מה שיכול להתאים זה שיעור אירובי שעובד גם על סבולת לב-ריאה וגם על חיזוק וגמישות, או שיעור עיצוב שם מחממים את הגוף כמה דק' לפני הפעילות ומתמקדים בתרגילים ובמתיחות, גם חוגי היוגה למיניהם (לגמישות, לחיזוק) יכולים להתאים. עבודה על כל אחד מהפרמטרים: סבולת נשימה, חוזק שריר וגמישות, כשהיא עקבית ונכונה מביאה לשיפור עצום. התחילי במקום שמרגיש לך שם נעים מבחינת המדריכה או המדריך, מבחינת האנשים שאיתך - והתמידי. מילת המפתח: סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו