מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצויות ברגליים בזמן השינהאריאלה11/03/2009
שלום רב יש לי אמא מבוגרת, בחודש האחרון יש לה לפעמים כאב פתאומי וחד מאד בשריר של הרגל הימנית (ליד התאומים). בדרך כלל זה בא במנוחה או בלילה. כאב חד וכואב מאד. אם הוא מופיע בלילה, היא לא יכולה לישון מזה. מה זה יכול להיות? יש לזה איזה פתרון? לאיזה מומחה כדאי לפנות ואיזה בדיקות כדאי לעשות? תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אריאלה
ענת פלדמן11/03/2009כדאי להתייעץ עם רופא (התחילי מרופא המשפחה, לא בטוח שיעוץ דרך האינטרנט מתאים במקרה של אימך). מה שאת מתארת יכול להיות סוג של ספאזם בשריר, לעיתים נובע מחוסר איזון מינרלי (חוסר באשלגן). לכאורה אכילה של בננה תאזן את האשלגן מול הנתרן בגוף, וכמובן להפחית באכילה של מלחים עד כמה שניתן. יחד עם זאת: מומלץ להתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון להתכווצויות שרירים ברגליים
איתי הלפרין11/03/2009שלום לך, יש לי קצת נסיון בתחום יחד עם ההמלצה של הרופאה (כבודה כמובן במקומה) הייתי ממליץ לך לבדוק גם את רמות המגנזיום בגוף שלך. לעיתים הדבר נובע ממחסור חמור במגנזיום! יכולה למלא את החסכים או על ידי ירקות ירוקים או על ידי נטילת קפסולה בלילה של תוספים כדוגמת ANTI LEG CRAMPS המצויין. הוא יסיים את ההתכווצויות שרירים ברגליים כבר מהכדור הראשון.(בניגוד לשאר תוספי המגנזיום הוא אינו חומצי ולכן לא יגרום צרבות.) אגב מי שבעיקר משתמשים בו הם רוכבי האופניים הסובלים מתופעה דומה. שיהיו לכולנו לילות נעימים ושקטים! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאיתי :)
ענת פלדמן12/03/2009אינני רופאה, (תודה על השדרוג בטייטל), ואני בהחלט מסכימה עם התשובה שלך. יחד עם זאת: מאד לא כדאי לקחת תוספים לפני ביצוע בדיקות. גם עודף שלהם יכול ליצור חוסר איזון משמעותי. מדובר באישה מבוגרת, לא לקחת סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
מיכאלה17/03/2009יש בעיה של התכווצויות שרירים ברגלים אך בעקבות התחביב הספורטיבי שלי, שחיה. בעקבות מה שאיתי כתב ניסיתי גם אני את הכדור ANTI LEG CRAMPS ולמרות שלא מדובר בדיוק באותה הבעיה הכדור עזר לי נגד הכאבים בלילה. מאחלת לכולנו לילות שקטים ללא כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון
שי אלנקרי12/03/2009שלום אריאלה,
ממה שלי ידוע, יש לזה קשר ישיר לבעיות עצביות הקשורות לבעיות בגב התחתון (L4-L5) מומלץ ללכת לרופא ולבדוק את הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)