POWER CAPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• POWER CAPS
    אורן
    12/03/2009

שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע במיוחד מהידרוקסיקאט. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    POWER CAPS

הוספת תגובה

• הי אורן

ענת פלדמן
    12/03/2009

אתה צעיר, בריא (בעה"ש) ולדעתי אם תסדר נכון את התזונה שלך לא תחוש בעייפות שאתה מתאר. אני מסכימה לגבי המשקאות, גם להם אתה לא זקוק. מים יספיקו. אם תרצה נוכל לבחון ביחד את התזונה היומית שלך, בעיקר לפני (ואחרי ) האימון.
    ועוד: מתי התחלת להתאמן? אם זה רק שבועות ספורים יכול להיות שהתחלת חזק מידי.
    מחכה לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בתוסף

אורן
    16/03/2009

שלום ענת, תודה לך ולשי על תשובותיכם. אני משתדל לאכול נכון לפני האימון, אחרי האימון ובאופן כללי. בדר"כ האימון מגיע אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ותזונה נכונה חשובה ככל שתהיה לא תמיד מספיקה בשביל לשמור על רמה אנרגטית גבוהה. בדר"כ אני מצליח "לסחוב" ולפעמים לקראת אמצע האימון אני מרגיש היחלשות ותשישות מסוימת שמפריעה לי בהמשך האימון. כמו כן, אני מעט מתקשה בשריפת שומן וירידה במשקל. אין תחליף לתזונה נכונה ואורח חיים בריא, ולכן רציתי לשאול האם שימוש בתוסף כמו הידרוקסיקאט או POWER CAPS נוגד אורח חיים בריא ועדיף להימנע ממנו? או שאולי יש מן האמת בכל הדיווחים על שיפור בתוצאות לאחר שימוש בתוסף? תודה, אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת

ענת פלדמן
    16/03/2009

שהתשובה של שי ממצה את העניין, ולפי מה שהבנת אני גורסת אחרת, גם בגלל פילוסופיית החיים שלי.
    קרא שנית את תשובתו של שי היא למעשה עונה לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאים מראים לכאן ולכאן..

שי אלנקרי
    16/03/2009

ממחקרים ניתן לראות שהמוצרים הללו אכן מביאים תוצאות (חלקם אף מחקרים של אותם יצרניות..)
    בפועל, באימונים האישיים אצלנו, אני מכיר לא מעט לקוחות שמשתמשים בתוסף זה וזה אכן עוזר, אולי האימונים שלנו הם שמביאים תוצאות או שבאמת המוצר נותן דחיפה נוספת...אין לדעת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לך ..:)

נופר
    18/03/2009

אז יכול להיות שזה באמת המכשיר לא כ"כ אמין בכל מקרה יותר חשוב לי מה שאני רואה במראה בבטן בכלל אין לי שומן חוץ מהתחתונה ממש ממש קטנטונת,ולמעלה יותר ממש רואים שרירים( לא ההיתי אומרת ריבועים,בכל זאת אני בחורה ) אבל עדין אין שומן. מבחינת האימונים שלי אני עושה פעמים ריצות בשבוע בקצב דיי מהיר( בלי הפסקות בכלל ) אולי הליכה פה ושם וגם זה אולי לעשר שניות בערך 35 דקות ועד שאני מגיעה למסלול אני הולכת רבע שעה בערך וגם בחזור 15 דקות הליכה ( אבל איטית יותר) בשביל השיחרור יותר. ואני עושה המון תרגילי חיזוק באופן מסודר קקצת משקולות לידים,לכתף לשריר הקדמי ולזרוע,פעם ההיתי באמת משקיעה על זה לפחות חצי שעה,עכשיו אני חושבת שאין טעם סט אחד 3 חזרות מספיק לי גם תרגילי חיזוק לרגלים עם משקולת קטנה של חצי קילו תרגילים שאני מרגישה שזה ממש עובד קצת קשה לי להסביר פה איזה,אבל גם זה לוקח בערך 10 דקות ועבודה על בטן או פחות10 דקות שאני ממש מרגישה עבודה עליה. יום ידים ורגלים,ויום בטן יום שבת בדרך כלל אני נחה, או יום אחר,תלוי לגבי תזונה אני אשמח אם תרשמי לי משהו ככה ל-"חיטוב אחרון" ההיתי אומרת בשבועים האלה מרגישה עליה קצת ולא יודעת למה ( ולא בשריר) פחממות זה חשוב אבל כמה שפחות יהיה יותר טוב,חלבונים גם יותר משביע אותי ף ואני מאוד גם אוהבת מוצרי חלב , עכשיו אני אשמח אם תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנופר..

אורן
    22/03/2009

השקעת הרבה בהודעה אבל נראה לי שהכנסת אותה בשרשור הלא נכון..(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• power caps

שי אלנקרי
    12/03/2009

כל התוספים שציינת מורכבים במעבדות מחקר בדיוק כמו המולטי וויטמין המפורסם שמרבית האוכלוסייה צורכת מידי יום ושאר התרופות והתוספים למינהם. הנושא הזה שנוי במחלוקת, שכן, ניתן לראות לא מעט מחקרים המוכיחים בדיוק להפך. ה- power caps הוא תוסף המוסיף אנרגיות באימון (אני באופן אישית לקחתי) ולא ידוע על אפקטים שליליים שהוא גורם. לגבי ההידרוקיסקט, זהו תוסף המזון המסייע בשריפת שומנים מספר אחד בעולם, ממה שידוע לי לא נראו עד כה תופעות לוואי למוצר, ומהכרות אישית שלי עם המוצר ולא מעט אנשים אשר רזו (המוצר אכן עובד) . אני לא אומר שבגללו אנשים הורידו במשקל, יכול להיות שיש לזה השפעה פסיכולוגית על המתאמנים הגורמת להם להיות יותר הדוקים במשמעת שלהם (כחלק מההשקעה הכספית על המוצר..) אבל אם זה מביא תוצאות ולא גורם נזק, אז למי אכפת...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרוקסיקאט

אורן
    17/03/2009

האם ניתן להיעזר בתוסף כדי לתת "בוסט" ראשוני/זמני ואז להפסיק מבלי לעלות חזרה במשקל? או שזה מסוג התוספים שבדר"כ כשמפסיקים להשתמש קיים סיכוי סביר לעלות חזרה במשקל אלא אם מגבירים את הפעילות כדי לחפות על הפסקת השימוש? אותה שאלה לגבי הPOWER CAPS. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

שי אלנקרי
    17/03/2009

אפשר לתת "בוסט" בשלב ראשוני, מנסיון אישי, לא ראיתי שינוי בתוצאות אצל לקוחות גם אחרי הפסקת נטילת התוסף כל עוד מינון האימונים והתזונה נשמר בעיניו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסט ראשוני

אורו
    18/03/2009

כאמור יש 2 תופעות שאני מנסה להתמודד איתן. אחת היא תשישות באימון עקב היותו לאחר יום עבודה ארוך, ושניה היא קושי בירידה במשקל. בהתייעצות עם רופא ספורט נאמרו לי הדברים הבאים: אלקרניטין - לא ידוע על תופעות בעייתיות אך אין הוכחה לתועלת המיוחסת לתוסף. הדירוקסיקאט - הוכח קשר לנזקי כבד ותמס השריר. POWER CAPS - אין מספיק מידע בשביל לקבוע אך פועל בדומה לקפאין. רציתי לדעת האם מתוך אלה יש תוסף שהוא מומלץ יותר יחסית לאחרים, כאשר הנושא הבעייתי יותר אצלי הוא שריפת שומן וירידה במשקל למרות שגם תשישות מן הסתם משפיעה על תוצות האימון. ההתלבטות שלי היא כרגע בעיקר בין האלקרניטין וההידרוקסיקאט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרוקסיקט

שי אלנקרי
    20/03/2009

בתוך ההידרוקסיקט תמצא גם ל קרניטין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו