מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש פיתרון?נופר12/03/2009
לפני כחודשים בערך תמיד ההיתי רצה על ההליכון והחלטתי להתחיל לרוץ בחוץ.שהקשה עלי מאוד והרגשתי יותר מאמץ אולי בגלל המשט כמובן שזה שונה מההליכון.. ההיתי רצה את כל המסלול שלפי השערות מדובר ב(4-5 קמ"ש) בשעה בשילוב של הליכות(ממש קצת קצת ) והיה לוקח לי שעה אם הזמן...זה לוקח לי פחות ופחות זמן למשל היום 25 דקות חצי שעה בערך מצד אחד זה טוב שאני בכושר כזה מצד שני ככל שרצים פחות שמן פחות שורפים שומנים לא ? מה אפשרי לעשות?... -לרוץ יותר ממה שאני רצה אני לא יודעת אם זה מתאים כל כך זה באמת ריצה מהירה ומעייפת. ולרוץ יותר באיטיות הדופק שלי לא עולה כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נופר
ענת פלדמן12/03/2009אני מקווה שהבנתי נכון. אני מסכימה שככל שאת רזה יותר את שורפת פחות קלוריות פר אימון. אבל את גם לא אמורה לשרוף כל כך הרבה כי את לא מבקשת לרזות. אם את אוכלת מסודר ונכון הקלוריות פחות מעניינות אותך ויותר שמירה על אורח חיים בריא ומאוזן. לזה תכווני. חצי שעה ריצה רצופה בקצב נוח שמשולבת ב 5 דק' הליכה מהירה לחימום ועוד 10 דק' הליכה מהירה לסיום - נותן לך אימון של 45 דק' שמשמר את הכושר שלך, שורף קלוריות באימון ומעלה את הקצב המטבולי שלך לכל היום כולו. וזה נפלא.
את יכולה באימון אחד ללכת עם משקוליות (או שני בקבוקי מים קטנים) ואיתם גם לרוץ.
את יכולה באימון אחר להוסיף דהרות ודילוגים ובעיטות גובה על מנת ליצור שינויים בדופק
את יכולה באימון אחד לשלב ריצות ספרינט תוך כדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויק,ננסה (:
נופר12/03/2009אוקי אני יעשה את זה למרות ש.. אני רצה דיי מהר למשל שזה היה על ההליכון זה היה מגיע דם לפעמים ל9.6 וכמובן שאני רזה ולא מעונינת להוריד,אבל אני פשוט אם הזמן מרגישה יותר ויותר מחוטבת ושהגוף יותר מתחזק אז יש לי את המוטבציה הזו... אבל אם אני כבר עושה אז כן חשוב לי גם הענין הקלוריות למרותש אני די אוכלת מאוזן ומגוון וטוב. ולא נוגעת בשטויות וממתקים.. ועוד שאלה למשל ביום שישי וחמישי אני לא לומדת ולפעמים יוצא שאני נגיד יוצאת למסיבות חוזרת לפנות בוקר ויום למחרת אני קמה לקראת הצהורים ויוצא לי לפספס ארוחת בוקר וביינים 1 .. מה עושים לאורך כל היום מוסיפים אותם או שממשייכים כרגיל? סתם מבה שחשבתי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהבקשר לתזונה
נופר13/03/2009בכדי לשמור על המשקל ועל ההשגים אני צריכה תפריט שמירה ואני לא יודעת כל כך מה להוסיף ואיפה אני ירשום לך מה אני אוכלת ותנסי לעור לי אם תוכלי(: בבוקר - יוגורט 1 וחצי אחוז , לחם קל 1 עם כפית שטוחה של שוקולד\חמאת בוטנים\משהו מתוק בעיקר. ביינים - פרי עם אגוזי מלך 5 חצאים בערך ארוחת צהורים- כוס פחממה עם חזה עוף סלט ירקות עם כפית שמן \ טחינה ביינים - יוגורט 1 וחצי הגדול ( של ה100 קלוריות) טבעי כמובן. \ 4 כפות גבינה ולחם קל 1 ביינים שוב שזה לפני הריצה - פרי ארוחת ערב - 2 לחם קל+ חביתה \ טונה \ וקצת גבינות \ לפעמים גם 2 קציצות טופו (לעיתים רחקות יותר) אבל בלי הלחם. וסלט ירקות הנותנים לשי עכשיו הם גובה 165, משקל 52 אחוז שומן 16-17 משתנה. ההיתי עד לפני חצי שנה 49 אחרי שהעלית קצת במסת שריר אחרי המון זמן שנסיתי העלתי אחרי המון זמן 3 קילו שהם בדוק רק משריר כי האחוז שומן ירד. אני לא רוצה לעלות עכשיו אבל גם לא להגיע למצב של ירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופרי
ענת פלדמן13/03/2009זה נראה מעולה, גם הגעת ליעד של אחוזי השומן - נפלא !! לא הייתי משנה את התפריט הזה אם הוא מתאים לך. את ממשיכה כרגיל, מעקב כל כמה שבועות של אחוזי שומן. נסי את זה לשבוע הקרוב, בשביל לראות שאת אכן שומרת על המשקל.
כל הכבוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענתתי
נופר13/03/2009את כזו מקסימה תודות לךךךךך על כל התשובות והעזרה זה אפילו לא מרגיש כמו בפורום,והרבה מסיכמים איתי, בטווח !! כן התפריט הזה האמת מאוד מספק אותי וכמובן גם מביא לתוצאות למרות שאני כמובן לא מעונינת יותר לרדת במשקל אבל את יודעת ככה שאני עושה יותר ויותר ספורט התוצאות יותר מודגשות ונראות לעין יש לי אפילו קצת צורה בבטן מרוב הכושר .לא ההיתי אומרת ממש ריבועים משורטטים אבל בהחלט קיבלה קצת שרירים שרואים אותם לא כמו בבטן שטוחה רגילה אני עושה יום כן יום לא. אפשר לעשות כל יום על מנת להבליט תוצאות יותר? או שזה יעשה יותר גרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה :))
ענת פלדמן14/03/2009וסליחה על האיחור בתשובה.. חפרתי אצלי באתר... בעיקרון אם זה עובד ויש תוצאות - לא כדאי לשנות. ההמלצה היא יום כן- יום לא כמו שאת וודאי יודעת. במיוחד אם זה איזון שאת רוצה לשמור עליו ולא לעבור מקיצוניות אחת לאחרת. אני בעד בטן מחוזקת, לא חובה קוביות :) שאפו על ההתקדמות, האיזון, התוצאות ובכלל... שבת נפלאה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממשיכה כרגיל
ענת פלדמן13/03/2009ויכולה להוסיף את מנת הביניים למשל לצהרים או לאכול מעט יותר. אבל בעיקרון להמשיך כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)