מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא אירוביאנונימי06/08/2007
שלום אני בן 16!
ויש לי שאלה אני בחדר כושר עושה על ההליכון 20 דקות והמכשיר כותב שהורדתי 200 קלוריות לעומת זאת אני עושה 20 דקות על האלפיטי המכשיר מראה על בקושי 100 קלוריות!
ואתם אמרתם בפורום שהאלפיטי שורף יותר!
מה עליי לעשות?זה הגיוני ? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שורף יותר
עמית קליין06/08/2007שריפת קלוריות היא בין היתר תוצר של עומס
ייתכן מאד ועל מכשיר ההליכה אתה מתאמץ יותר מאשר על האליפטי ועל כן אתה שורף יותר קלוריות בהליכה אם תגביר את העומס באליפטי תראה שתשרוף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
איתן07/08/2007זה עובד לפי רמות!
אז להעלות את הרמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עמית קליין08/08/2007ודאי בהתאם ליולתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית תענה בבקשה!
אחד08/08/2007עמית!
הגברתי את הקצב וזה ממש לא עזר!
האם כדאי לי פשוט לעשות רק בהליכון???
ועוד שאלה אחרי שאני מתאמן יש לי טעם רע בפה וריח אגב אני שותה המון מים אז כך שזה לא ניראה לי מחוסר נוזלים! אז מה עושים לגבי הבעיה הזו?
ועוד שאלה המאמן כושר קבע לי 15 פעמים לכל סט וידוע 12! האם לעשות בכל זאת 12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאחד מן המומחים יענה לי בבקשה!
אחד09/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית תענה בבקשה
אחד10/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר דבר איש יקר
עמית קליין11/08/2007דבר דבר איש יקר
לגבי שאלת ההליכון אני לא רואה כל רע בכך שתמשיך בהליכון רק כמובן תשתדל להגביר את העומס קלות מידי אימון.
לגבי הריח מהפה יתכן ומדובר במזון כלשהו שיוצר עבורך בעיה זו בעת אכילתו.
לגבי הסטים הרי שברגע שאתה מבצע תרגיל בנפח של 15 חזרות אתה עובד בעיקר על סבולת השריר לעומת עבודה בטווח חזרות של 6-12 שנותנת היפרטרופיה כלומר הגדלת מסת שריר.
בחר את האופציה המתאימה לך בהתאם למטרותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)